Oman käyttäjän luomisen jälkeen kannattaa ensimmäisenä tarkistaa ja lisätä mahdollisesti puuttuvat omat tiedot. Hopoti saattaa pyytää niitä automaattisesti, mutta helpoiten tarkistat omat tietosi:

1. Kirjautumalla sisään.
  2. Klikkaamalla omaa nimeä oikeasta yläkulmasta (tai mobiililla päävalikosta).
  3. Valitsemalla "Muokkaa profiilia".

Profiilin muokkaustilassa näkymä muuttuu alla olevan kuvan näköiseksi.

Voit vaihtaa tai lisätä profiili- ja kansikuvat helposti muutamalla klikkauksella. Lisäksi alle avautuvat ensiksi yhteystietojen muokkaus, josta voi muokata seuraavia tietoja:

• Etunimi
  • Sukunimi
  • Matkapuhelinnumero
  • Sähköpostiosoite (muokattavissa vain asiakaspalvelun kautta)
  • Syntymäaika
  • Salasanan vaihtaminen

Viereisestä ratsastajatiedoista voi muokata seuraavia tietoja:

• ICE Etunimi
  • ICE Sukunimi
  • ICE Puhelin
  • Paino
  • Pituus
  • Taitotaso
  • Huomioitavaa tallille

ICE (In Case of Emergency) lähiomaisen yhteystiedot merkitään onnettomuustilanteiden varalta. Tieto on vain tallien henkilökunnan nähtävissä, kuten myös huomioitavaa tallille sekä paino ja pituus kenttien tiedot.

Jos haluat yhdistää perheesi Hopoti-tilit käytettäväksi yhden ja saman tunnuksen kautta, voi yhdestä tilistä tehdä huoltaja-tilin ja muista sen lapsi-tilejä – tämä onnistuu asetuksien Perhe-tileillä.

Seinän asetukset -näkymästä voit valita oman seinäsi näkyvyyden Julkiseksi, Ystäville tai Yksityiseksi (vain sinulle) sekä määrittää kuka voi lähettää viestejä seinällesi.

Tietoja kannattaa tarkistaa välillä ja myös järjestelmä saattaa pyytää sinua välillä tarkastamaan tiedot. Kun tiedot on ajantasaiset, voit selailla talleja ja tunteja.