Kun omat tiedot ovat kunnossa, on hyvä aika etsiä oma kotitalli ja lisätä se suosikiksi. Jos et tiedä miltä tallilta haluaisit ostaa tunnin, voit selata tallivalikoimaa etusivulta. Alla esimerkkikuva näkymästä.

Nopealla vilkaisulla näet lähelläsi olevat tallit ja niiden tarjoamat tunnit lähiaikoina. Tallin nimeä klikkaamalla pääset tallin sivulle, josta löytyvät tarkemmat tiedot itse tallista. Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydäntä. Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

Tallin sivulta löytyy Varaus-linkki. Sitä klikkaamalla saat tallin varauskalenterin näkyviin, esimerkkikuva alla.

Kalenterista näet kaikki tallin tulevat tapahtumat. Tapahtumaa klikkaamalla saat lisätietoja tapahtumasta ja voit myös jatkaa varaamaan tapahtumaa.

Tuntia tai kautta varatessa voi valita maksutavan, hyväksyä käyttöehdot ja siirtyä maksamaan. Maksaminen tapahtuu maksupalveluntarjoajamme Maksuturvan kautta ja käytettävissä olevat maksutavat riippuvat tallin valitsemista asetuksista.

Kun maksu on suoritettu, tulee näkyviin vahvistus-sivu ja tunti näkyy varattuna omassa kalenterissa, josta niitä voi perua ja varata korvaustunteja. Lisäksi kuitti tunnista tulee ilmoittamaasi sähköposti-osoitteeseen.

Tallikorteista

Tietyillä talleilla ja tunneilla kannattaa harkita tallikortin hankkimista – tallikortit ovat Hopotin oma maksutapa, jonka avulla joka kerta tuntia varatessa ei tarvitse tehdä verkkomaksua, vaan tunnit voi maksaa kätevästi suoraan Hopoti-tunnukselta löytyvältä tallikortilta.

Jokainen talli voi itse valita tallikorttien asetukset, kuten saldon, voimassaoloajan ja mille tunneille kortti käy. Tallikorttien ostaminen kannattaa aina kun mahdollista, sillä tallit antavat usein alennusta useampien tuntien kerralla ostamisesta ja varaaminen helpottuu ja nopeutuu.

Tarkempi ohje?

Tuntien varaamiseen tarkoitetun tarkemman ohjeen löydät tästä tukiartikkelista.