June 23, 2017

Päivitys 23.6.2017

• Hopotia voi nyt käyttää suomeksi ja englanniksi – kielen vaihtaminen onnistuu sivun alareunasta löytyvän "Change language" -linkin takaa.
  • Maksuliikenne otettu käyttöön ja aloitettu maksujen vastaanottaminen pilottitallien kanssa. Maksut tulevat käyttöön kaikille talleille vaiheittain ja kysynnän mukaan, lisätietoja asiakaspalvelusta.
  • Tallit voivat tulostaa tai tallentaa PDF-tiedostona päivänäkymän asiakas-hevos-listauksen uuden Tulosta-toiminnon avulla.
  • Talleille lisätty Tallin asetukset -sivu, josta voi nyt muokata tallin kuvausta, tietoja, yhteystietoja, henkilökuntaa, hinnastoa ja tallikortteja – kyseiset tiedot tulevat vastaavasti näkyviin tallin sivuille ja esimerkiksi henkilökuntaa pystyy nyt hallinnoimaan.
  • Tallin kalenterissa näytetään kaikki tunnit valittuun taitotasoon asti. Lisätty vaihtoehto piilottaa muut kuin valitun taitotason tunnit.
  • Ylänavigaation suosikkitallien perään lisätty pikalinkki tallin varauskalenteriin.
  • Asiakkaita voi nyt järjestää samaan tapaan kuin hevosia helposti klikkaamalla listan otsikoita.
  • Tallin asiakasnäkymästä löytyy nyt myös asiakkaan varaukset, joista varauksia voi myös perua.
  • Kausivarauksiin lisätty koko kauden aikataululistaus, josta näkee milloin kauden tunnit ovat.
  • Asiakkaalla voi olla nyt useampi tallikortti, joista valita ja maksaa tunteja.
  • Bugikorjauksia ja ulkoasumuutoksia.