November 05, 2018

Päivitys 5.11.2018

  • Hopoti valmistautuu kansainvälistymiseen – ensimmäistä kertaa sivulle tullessa Hopotin kieli valitaan jatkossa automaattisesti selaimen kielen mukaan ja vastaavasti Hopotin maa laitteen sijainnin perusteella. Kieli ja maa ovat vaihdettavissa sivujen vasemmasta alareunasta ja kirjautumattomille käyttäjille ne näkyvät jatkossa myös osana verkkosivun osoitetta.
  • Hopotia voi käyttää myös viroksi aiempien suomen, englannin, ruotsin, ranskan ja hollanin kielten lisäksi.
  • Talli- ja tuntihakua paranneltu, eli haun voi jatkossa tehdä myös laitteen sijainnilla ja edellinen haku jää selaimen muistiin nopeampaa käyttöä varten.
  • Täysin uusi Laskut-toiminto, jonka avulla Hopotin kautta maksaminen on entistä joustavampaa ja helpompaa. Talli voi luoda ratsastajille Hopotin kautta maksettavia Laskuja, jotka ratsastajat voivat maksaa omasta Hopoti-profiilistaan normaaleilla Hopotin maksutavoilla. Laskut voivat olla kertaluontoisia, ne voidaan jakaa osiin tai ne voivat olla toistuvia. Näiden vaihtoehtojen avulla esimerkiksi erilaisten kuukausimaksujen kerääminen, satunnaisten asioiden laskuttaminen ja useat muut erikoistapaukset onnistuvat todella vaivatta.
  • Talli voi luoda maksusuunnitelmia tunneille käsin lisättäville ratsastajille. Jokaiselle ratsastajalle voi luoda tuntien maksamiseen oman maksusuunnitelman, eli kokonaishinnan, osien määrän, eräpäivät ja mahdollisen varausmaksun. Suunnitelman luomalla ratsastaja lisätään valituille tunneille maksamattomana varauksena ja suunnitelman mukaiset Laskut tulevat ratsastajan Hopoti-profiiliin maksettavaksi.
  • Kauden maksamista uudistettu tukemaan uutta Laskut-toimintoa, eli tallit voivat myydä kausia halutessaan myös osissa Laskujen avulla, kerätä kaudelle ilmoittautumisia varausmaksun avulla tai jopa ennakkoon ilman maksua. Uudistuksen jälkeen maksaja voi valita maksaako koko kauden kerralla vai lisäkuluttomasti osissa. Myös kausien ja leirien myyminen ennakkoon helpottuu kun varausmaksun maksamalla koko kausi pysyy varattuna ja Laskut voi maksaa näppärästi Hopotista.
  • Tallin uudella Laskut-sivulla voi tarkastella kaikkia lähetettyjä, maksettuja ja valmiita Laskuja – olivat ne sitten peräisin käsin tehdyistä Laskuista, kaudelle ilmoittautumisista tai tallin luomasta maksusuunnitelmasta. Maksamattomia Laskuja voi myös poistaa sekä tiettyjä Laskuja muokata.
  • Uusia sähköposteja lisätty ja näkymiä muutettu Laskut-toimintoon liittyen ympäri Hopotia. Ratsastajat saavat ilmoitukset kaikista uusista Laskuista sähköpostilla ja lisäksi muistutuksia lähetetään Laskun eräpäivän lähestyessä automaattisesti. Tallit saavat omissa asetuksissaan määritettyyn Maksujen sähköposti -osoitteeseen ilmoituksen myös aina kun joku maksaa Laskun sekä muistutuksia jos ratsastajan Lasku erääntyy. Lisäksi maksamattomat varaukset on selkeästi merkitty niin ratsastajan Kalenteri-sivulla kuin tallin Tapahtumat- ja Päivän suunnittelu -näkymissä.
  • Tallin Asiakkaat-sivua ja Asiakasikkunaa paranneltu uusien mobiilioptimointien avulla ja lisäksi Asiakkaat-sivun latausaikaa on saatu nopeutettua merkittävästi.
  • Tallin lisätessä asiakasta tunnille ja valitessa asiakkaan Tallikortteja maksutavaksi, tunteihin tagien perusteella sopimattomat tallikortit on merkitty erikseen.