April 05, 2019

Päivitys 5.4.2019

  • Hopoti Horsecare julkaistu – kätevä työkalu kaikille hevosten omistajille terveyden seurantaan, lääketietojen ylläpitoon sekä hoito- ja liikuntapäiväkirjojen pitämiseen. Hopoti-tallien omille hevosille ja Hopoti-talleilla oleville yksityishevosille ominaisuus on ilmainen – muut hevosenomistajat voivat ottaa palvelun käyttöönsä kuukausimaksulla. Lisätietoja Horsecaren esittelysivulta sekä erillisestä ohjeesta.
  • Perhe-tileillä laskujen maksaminen on nyt helppoa, huoltaja näkee kaikkien lastensa laskut ja voi maksaa ne kätevästi suoraan omalla huoltaja-tilillään.

  • Sivujen avulla Hopotiin voi luoda yritykselle omat kotisivut. Sisällön voi siirtää nykyisistä kotisivuista helposti ja tarvittaessa jättää erilliset kotisivut kokonaan pois. Sivuille voi kytkeä myös käyttöön kommentoinnin ja sivujen näkyvyyttä tai kommentointia voi rajata myös vaikka tageilla. Lisätietoja ohjeesta.
  • Uudistettu arkisto tarjoaa eri osioissaan taulukoiden lisäksi erilaisia kaavioita tiedoista. Yhteenveto-näkymään on myös tuotu uusia avainlukuja ja Laskut sekä Tapahtumat ovat kokonaan uusia osioita Arkistossa.