June 03, 2019

Päivitys 3.6.2019

  • Varausten siirtäminen suoraan toiselle oli yksi kevään kävijäkyselyn toivotuimmista ominaisuuksista ja nyt se onnistuu! Omassa kalenterissa kun napautetaan varausta, tulee Peru varaus -vaihtoehdon lisäksi nyt myös Siirrä varaus -vaihtoehto näkyviin. Varausten siirtäminen onnistuu niin perheenjäsenille kuin Hopoti-kavereille – talli voi kuitenkin tehdä tähän rajoituksia.
  • Kalenterin synkronoiminen, eli Hopoti-kalenterin lisääminen omaan kalenterisovellukseen, kuten vaikka Google-kalenteriin, on nyt mahdollista. Oman Hopoti-kalenterin alta löytyy Kalenterin synkronointi -painike, jota napauttamalla saat ohjeet näkyviin ja synkronoinnin käyttöön.
  • Hopoti Horsecare on saanut parannuksia. Käyttöoikeuksien jakaminen on nyt toiminnassa, eli oikeuksia hevosiin voi jakaa käyttäjien ja tallien kesken haluamallaan tavalla. Horsecare-merkintöihin on lisätty eläinlääkäri ja muu -kategoriat. Lisäksi muutamia bugeja on korjattu ja toimintaa on optimoitu mobiilikäyttöä varten.
  • Kaverien lisäämistä Hopotissa on helpotettu. Kun menet Kaverit-sivulle, voit helposti jakaa linkin omaan profiiliisi Messengerillä, WhatsAppilla ja muilla palveluilla. Linkistä kaveri saa lisättyä sinut helposti kaveriksi.
  • Muita pienempiä parannuksia – tallihaussa voi lisätä suosikkitalleja suoraan, oman kalenterin varaukset aukeavat aina ikkunaan, perhe-tilien välillä siirtymistä kalenterin kautta on helpotettu ja kautta ostettaessa näytetään erittely montako varausta ja tallikorttia saa, mikäli joku tunneista on jo täynnä.

  • Maksusuunnitelmia tehdessä asiakkaille voi talli jakaa erät nyt myös kalenterikuukausittain maksettaviksi. Tässä vaihtoehdossa jokaisen kalenterikuukauden varaukset maksetaan edellisen kuukauden tiettynä päivänä. Tämä vaihtoehto on nyt oletuksena käytössä maksusuunnitelmaa luodessa.
  • Muita pienempiä parannuksia – kalenterihin on lisätty paremmat päivämäärävalitsimet ja tapahtuman Osallistujat-välilehdellä näkyvät nyt myös asiakkaat, jotka talli on poistanut tunnilta tai jos asiakas on poistettu tunnilta maksamattoman laskun takia. Myös Sivut ja Arkisto ovat saaneet bugikorjauksia.