Päivitys 18.5.2017
Päivitetty yli viikko sitten
  • Lisätty esittelyvideo etusivulle ja tietoa Hevoset Kaivarissa -tapahtumasta.

• Uusittu käyttäjäkirjautuminen ja paranneltu rekisteröitymistä.

• Uusittu maksusivu, joka sisältää erämaksu-vaihtoehdot, maksutavat ja kausimaksut.

• Lisätty etusivulle ja osoitteeseen updates.hopoti.com tiedot uusimmista Hopoti-päivityksistä.

• Parannuksia ja korjauksia ulkoasuun sekä mobiilioptimointiin.

• Lisätty etusivulle pikalinkit suosikkitalleihin ja asetuksiin.

• Uudistuksia käyttäjän asetusten muokkaamiseen.

• Korjattu tapahtumien luontiin ja muokkaamiseen liittyneitä ongelmia.

• Muutettu toistuvien tapahtumien luomista.