Päivitys 2.12.2017
Päivitetty yli viikko sitten
  • Unohtuneen salasanan voi nyt vaihtaa kirjautumisen yrittämisen yhteydessä.

• Tallin Varaus-sivulla voi nyt hakea vapaita paikkoja määrän perusteella.

• Tallit voivat nyt lisätä jokaisen tunnin ohjelman erikseen tapahtuman muokkaamisen Lisätiedot-näkymässä. Jos ohjelma on lisätty, niin se näkyy pienenä i-symbolina tallin tapahtumissa – silloin ohjelma näkyy tapahtuman tietolaatikossa, varaussivulla, toistuvan tapahtuman aikataulussa varatessa yksittäisiä tunteja sekä ratsastajan omassa kalenterissa.

• Tunnin tyyppi näkyy toistuvan tapahtuman aikatauluissa yksittäisiä tunteja valittaessa.

• Päivän suunnittelussa tehty bugikorjauksia.

• Etusivulle lisätty kaikki Hopotin ominaisuudet talleille näkyviin.