Päivitys 17.3.2018
Päivitetty yli viikko sitten
  • Talli voi luoda kalentereita, joihin jakaa tapahtumansa myyntiin. Talleilla on usein vuokrattavissa esimerkiksi maneeseja, karsinapaikkoja, harrastustiloja ja myynnissä on myös paljon muita palveluita ja tuotteita – nyt Hopotiin voi merkitä myyntiin kaikki nämä ja paljon muuta ominaisuuden avulla! Nykyisin käytössä olevan kalenteri-esitysmuodon lisäksi saatavilla on myös uusi näyteikkuna, joka on tavallista kalenteria näyttävämpi tapa markkinoida tapahtumia ja sopii hyvin esimerkiksi leirien esittämiseen. Kalenterit vaikuttavat useisiin näkymiin Hopotissa.

• Päivän suunnittelussa voi nyt valita aktiiviseksi hevosen, johon verrataan kaikkien ratsastajien ominaisuuksia – eli hevosta klikkaamalla näytetään hevoselle sopivat ratsastajat.

• Bugikorjauksia useisiin näkymiin ja toimintoihin.