Päivitys 15.5.2018
Päivitetty yli viikko sitten
  • Ratsastajien kalentereihin lisätty varattuihin tapahtumiin tieto jatkaako suunniteltu hevonen heti seuraavalle tunnille.

• Varaus-sivulla kun valitaan "Käytettävä kerralla" -asetuksen sisältävä tallikortti, pakotetaan seuraavien tapahtumien varaaminen kortilla vasta siitä tapahtumasta, josta saavuttiin varaamaan.

• Kun talli muokkaa toistuvaa tapahtumaa ja haluaa tallentaa muutokset kaikkiin tapahtumiin, voi valita tallennetaanko kaikki asetukset vai ainoastaan muutokset. Jatkossa siis toistuvien tapahtumien kaikki asetukset eivät ylikirjoitu, vaan ainoastaan ne asetukset, joita ollaankin muuttamassa.

• Tapahtumat-sivulta löytyvä Kopioi tapahtumia -toiminto madollistaa esimerkiksi yhden viikon kopioinnin koko seuraavan kauden pohjaksi, jolloin tallien työmäärä kauden vaihtuessa pienenee huomattavasti.

• Tapahtumat-sivulla talli näkee nyt päivien ja tuntien ratsastajamäärät sekä varaustilanteet yhteenvetona sekä visuaalisesti.

• Tapahtumaikkunassa voi navigoida toistuvien tapahtumien välillä ja tapahtuman luominen sekä muokkaaminen menneisyyteen on nyt mahdollista.

• Tapahtuman osanottajien määrää nostettu 1000 henkilöön ja mahdollistettu myös 0 osallistujan tapahtuma, jolloin tapahtuma ei ole varattavissa.

• Päivän suunnitteluun tehty mobiilioptimointia ja lisäksi ratsastajan edelliset hevoset näytetään, kun hiirtä pitää ratsastajan päällä.

• Päivää voi vaihtaa entistä nopeammin päivämäärä-valinnan avulla niin Tapahtumat ja Päivän suunnittelu -sivuilla.

• Jatkettu Hopotin GDPR-yhteenmukaistusta ja tehty bugikorjauksia mm. Varaus-sivulle.