Päivitys 4.9.2018
Päivitetty yli viikko sitten

Olisipa joka kesä näin lämmin! Kesän 2018 helteet loivat täydelliset koodausolosuhteet, tässä tulokset! 🔥

• Hopotin etusivu on uusittu ulkoasultaan ja sisällöltä. Esimerkiksi kirjautuneet käyttäjät näkevät nyt etusivulta seuraavat tapahtumat omasta kalenteristaan sekä omien suosikkitallien äkkilähdöt, eli seuraavat ratsastajalle sopivat vapaat tunnit.

• Tallit löytyvät jatkossa uuden Tallihaun avulla. Hopotin etusivulla olevan haun avulla tallien Hopoti-sivut löytyvät entistä nopeammin. Samasta hausta valitsemalla paikan voi talleja etsiä läheltä haluamaansa sijaintia. Hakua voi myös suodattaa tallin tarjonnan ja palveluiden mukaan sekä tarkastella talleja myös kartalla.

• Nyt myös kaikkien Hopoti-tallien tarjoamia tunteja voi etsiä Tuntihaun avulla. Tunteja voi etsiä läheltä paikkaa, tietyiltä talleilta tai vain suosikkitalleilta. Hakua voi rajata sopivalle aikavälille ja lisätä myös hakuehtoja, kuten tunnin tyypin. Näin esimerkiksi kaikkien Hopoti-tallien kesän leirit löytyvät helposti yhdestä paikasta!

• Historia on täysin uusi toiminto, joka hyödyttää niin ratsastajia kuin talleja erilaisten asioiden selvittelyssä. Sieltä näkyvät kätevästi kaikki ostot, varaukset, peruutukset ja tallikorttimuutokset selkeästi yhdestä paikasta. Asiakas voi ladata historiasta vaikkapa ostotapahtumien kuitteja. Ratsastajat löytävät historiansa oman kalenterin alta, tallit taas näkevät ratsastajiensa historian Asiakasikkunasta.

• Muitakin ratsastajien toimintoja on paranneltu ympäri Hopotia. Esimerkiksi rekisteröitymistä on selkeytetty ja suosikkihevosia voi lisätä ja poistaa helpommin suoraan tallin Hevoset-sivulla.

• Tallit voivat nyt lisätä tallin asetuksissa oman tallin tarjonnan ja palvelut valmiista listoista. Tiedot tulevat näkyviin tallin sivulle ja niiden avulla käyttäjät voivat myös etsiä tietynlaisia talleja tallihaussa.

• Talli voi määrittää myytävien tallikorttien voimassaolon tallin asetuksissa kuukausien lisäksi nyt myös viikkojen, päivien tai kiinteän päivämäärän mukaan voimassaoleviksi.

• Tallin tuntien Tapahtumaikkunaa on paranneltu. Ikkunan voi avata useammasta eri paikasta ympäri Hopotia ja Muokkaa-tilassa tapahtumaan sopivat tallikortit näkyvät heti ikkunassa valittujen tagien mukaan. Asiakkaat-osiossa näkyvät nyt selkeyden vuoksi myös alustavat varaukset sekä tapahtuman peruneet asiakkaat. Tapahtumaikkunassa hevosten jakaminen on muutettu listalta valittavaksi mobiilikäyttön helpottamiseksi.

• Tapahtumaikkunan Asiakkaat-osiossa myös asiakkaiden lisäämistä ja poistamista tunneille on uudistettu. Ratsastajia voi lisätä tunnille useamman samalla kertaa, varattavat tunnit voi valita listasta ja myös veloituksen tallikortilta voi tehdä samalla kertaa. Poiston yhteydessä voi valita poistettavat tunnit listalta sekä saako ratsastaja korvaukseksi tallikortin vai ei.

• Tallin asetuksissa voi nyt vaihtaa tallikorttien, hinnaston ja henkilökunnan järjestystä haluamakseen valitsemalla kyseisiltä asetus-välilehdiltä vaihtoehdon Järjestys. Tämä vaikuttaa tallin sivuilla ja asetuksissa näkyvään järjestykseen.

• Tallien sivujen ulkoasua on uudistettu. Etusivulle on lisätty mukaan näkyviin tallin tarjonta ja palvelut sekä samalla poistettu kartta, jotta tallin sivut latautuvat entistä nopeammin. Jatkossa karttaan pääsee klikkaamalla tallin osoitetta.

• Tapahtumien tyyppejä on yhdenmukaistettu, nyt kaikilla talleilla on käytössä samat tyypit, jotta tuntihaku toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

• Asiakasikkunassa edellisten hevosten ja tuntien näyttöön on lisätty mukaan myös tunnin tyyppi.