Päivitys 28.1.2019
Päivitetty yli viikko sitten
  • Täysin uusi tukikeskus julkaistu, kaikki artikkelit on päivitetty huolella läpi ja tukikeskus on pian saatavilla myös englanniksi.

• Oman sähköpostiosoitteen vaihtaminen onnistuu nyt omissa asetuksissa.

• Kirjautumista helpotetaan näyttämällä laitteella aiemmin käytetty kirjautumistapa.

• Paino- ja pituusmitat voivat nyt vaihdella maittain, Britanniassa on jatkossa käytössä kivet ja paunat sekä jalat ja tuumat.

• Uusi Päivän yhteenveto -näkymä Hopoti-yritystileille, jossa koko päivän aikataulua, osallistujia, hevosia ja muita tietoja voi selata tavallisen lisäksi myös ohjaajittain ja tapahtumapaikoittain.

• Maksuturvan sopimuspaperit voi jatkossa täyttää itsenäisesti suoraan Hopotin asetusten kautta.

• Hevosten tietojen muokkaaminen avautuu jatkossa omaan ikkunaan.

• Hopoti-yritystilin rekisteröimisen voivat nyt tehdä niin seurat kuin muutkin yritykset.

• Yhteistyölinkitykset ovat mahdollisia Hopoti-yritystilien välillä asetusten kautta. Tilit voivat jakaa keskenään kalentereita, jolloin toisen Hopoti-yritystilin tapahtumia saadaan näkyviin myös toisen yritystilin Varaus-sivulla. Toiminto on tarkoitettu esimerkiksi Suomessa seurojen ja tallien väliseen yhteistyöhön.