Kaikki kokoelmat
Lakiasiat
📖 Ehdot
Hopoti Plus -tilaussopimus
Päivitetty yli viikko sitten

Nämä ehdot koskevat käyttäjiä, jotka tekevät Hopoti Plus -tilauksen.

Päivitetty 1. tammikuuta 2023

1. Soveltamisala

Tämä Hopoti Plus -tilaussopimus (“sopimus”, “ehdot”) koskee Hopoti Software Oy:n tarjoamaa Hopoti Plus -tilausta.

Hopoti Plus -tilaus (“Hopoti Plus”, “tilaus”, “palvelu”) sisältää Hopoti.com -verkkosivustolla vain Hopoti Plus-tilaajille kuuluvat sisällöt, palvelut ja toiminnallisuudet.

Näissä ehdoissa “Sinä” on palvelun käyttäjä. Hopoti Software Oy on näissä ehdoissa “me” tai “Hopoti”.

Luethan tämän tilaussopimuksen (“sopimus”, “ehdot”) huolellisesti. Jotta voit aktivoida Hopoti Plus -tilauksen, tulee sinun olla rekisteröitynyt Hopotin käyttäjä ja hyväksyä myös “Käyttäjien yleiset palveluehdot”.

Hyväksyt nämä tilaussopimusta koskevat ehdot erillisellä valintaruudulla tilausta tehdessä tai käyttämällä muuta alalle yleistä hyväksymismekanismia ja vahvistat sopimuksen käyttämällä Hopoti Plus -palvelua. Mikäli et hyväksy ehtoja kokonaisuudessaan, et voi tehdä Hopoti Plus -tilausta.

Hopotilla on oikeus muuttaa näitä ehtoja. Olennaisista ehtojen muutoksista tiedotetaan palvelun välityksellä vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutoksia. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana. Jatkamalla palvelun käyttöä ehtojen muuttamisen jälkeen sitoudut noudattamaan muutettuja ehtoja.

2. Tilauksen ehdot

a) Tilauksen tekeminen

Hopoti Plus -tilauksen voit tehdä Hopoti.com verkkosivuillamme ja tietyissä kolmansien osapuolten palveluissa tai liikkeissä.

Tilausta tehdessä valitset tarkemman tilaustyypin, kuten kuukausitilauksen, vuositilauksen tai lahjakortin.

Jos olet kirjautuneena Hopoti.com verkkosivustolle tilausta tehdessä, aktivoidaan Hopotu Plus-tilaus välittömästi sille käyttäjätilille, jolle olet kirjautuneena. Tilauksen aktivoinnilla tarkoitetaan Hopoti Plus -tilauksen yhdistämistä Hopotin käyttäjätunnukseen.

Jos et ole kirjautuneena Hopoti.com verkkosivustolle tai asioit kolmannen osapuolen palvelussa tai liikkeessä, voit ostaa Hopoti Plus -tilauksen lahjakorttina. Lahjakortin voi aktivoida sen voimassaoloaikana mille tahansa Hopoti.com verkkosivuston käyttäjätilille.

Olet vastuussa omasta Hopoti.com käyttäjätunnuksestasi ja ymmärrät, että Hopoti Plus -tilauksen hallinnointi onnistuu vain tilaukseen aktivoidulta Hopoti.com käyttäjätunnukselle kirjautuneena.

Sitoudut olemaan esiintymättä muina henkilöinä tai antamatta vääriä tietoja, mukaan lukien olemaan käyttämättä toisen henkilön käyttäjätunnusta, salasanaa tai muita käyttäjätilin tietoja tai toisen henkilön nimeä tai yhdennäköisyyttä taikka antamasta vääriä tietoja. Hyväksyt, että voimme tehdä toimenpiteitä varmistaaksemme antamiesi tietojen paikkansapitävyyden.

Sitoudut välittömästi ilmoittamaan Hopoti Plus -tilauksen luvattomasta pääsystä, käytöstä tai luovuttamisesta. Hopoti ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät tilisi luvattomasta käytöstä.

b) Tilauksen maksaminen

Hopoti.com verkkosivuston kautta tehdyissä tilauksissa käytetään maksunvälittäjänä Stripe Payments Europe Ltd. (“Stripe”) yritystä, joka käsittelee maksut ja jonka asettamia ehtoja voidaan soveltaa. Kolmansien osapuolten kautta tehtyihin tilauksiin voidaan myös soveltaa kyseisten kolmansien osapuolten asettamia ehtoja ja maksupalveluja.

Stripe säilyttää maksutietosi, kuten maksukorttisi numeron ja voimassaoloajan arkistoissaan. Olet vastuussa maksutietojesi pitämisestä ajan tasalla muuttamalla tietoja tarvittaessa. Jos tietosi muuttuvat tai ovat erääntymässä, voimme soveltuvan lain salliessa hankkia tai vastaanottaa maksupalveluntarjoajaltasi päivitetyt maksutiedot, mukaan lukien korttinumerosi, voimassaoloajan ja CVV-koodin tai vastaavan. Tämä mahdollistaa sen, että voimme jatkaa Hopoti Plus -palveluun pääsyn tarjoamista sinulle. Valtuutat meidät jatkamaan tilausmaksujen veloittamista kortiltasi käyttämällä päivitettyjä tietoja.

Jos maksua ei kortin erääntymisen, riittämättömien varojen tai muun syyn takia voida onnistuneesti vahvistaa, voimme keskeyttää tai päättää tilauksen ilmoittamalla tästä sinulle. Hyväksyt myös, että mikäli maksutapasi on Stripen arkistoissa, voimme veloittaa maksun valitsemaltasi maksutavalta, jos päätät aloittaa uudelleen Hopoti Plus -tilauksesi, ellet yksilöi vaihtoehtoista maksutapaa aloittaessasi tilauksesi uudestaan.

Voit tarkistaa Stripen arkistoon tallennetut maksutiedot sekä tehdyt tilaukset kuitteineen ja muut lisätiedot Hopoti Plus -tilauksestasi menemällä osoitteeseen www.hopoti.com/plus. Kirjaudu sisään sille käyttäjätilille, jolle olet aktivoinut tilauksen. Paina “Katso, muokkaa tai peru tilauksia” siirtyäksesi tilausportaaliin, josta nämä tiedot näkyvät.

c) Tilaus ja automaattinen uusiminen

Jos valitsit heti aktivoitavan Hopoti Plus -tilauksen, sisältää se ilmoittautumisen valitsemaasi jatkuvaan tai jaksolliseen maksusuunnitelmaan, kuten kuukausi- tai vuositilaukseen.

Tilauksesi uusitaan automaattisesti ilmoitetun laskutuskauden loputtua, ellei tilausta peruuteta alla annettujen peruutusta koskevien ohjeiden mukaisesti.

Maksu veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta ostovahvistuksen yhteydessä ja jokaisen uuden laskutuskauden alussa, ellei tilausta peruuteta.

Varaamme oikeuden muuttaa hinnoitteluamme ja ilmoitamme sinulle hintojen muutoksesta kolmekymmentä (30) päivää etukäteen. Jos et halua hyväksyä hinnan muutosta, voit peruuttaa tilauksesi. Jos et peruuta tilaustasi sen jälkeen, kun hintojen muutos on tullut voimaan ja ennen uuden tilauskautesi alkamista, tilauksesi uusitaan uusimisen ajankohtana voimassa olevan hinnan mukaisesti ilman erillisiä toimenpiteitäsi ja valtuutat meidät veloittamaan nämä määrät valitsemallasi maksutavalla.

Olet vastuussa kaikista kolmannen osapuolen internet-maksuista ja mahdollisista muista maksuista Hopoti Plus -palvelun käyttösi yhteydessä.

d) Ilmaiset kokeilut

Hopoti Plus -tilauksesi voi alkaa ilmaisella kokeilulla. Ilmaisen kokeilun saatavuutta ei taata ja jos tällainen on saatavilla, se on saatavilla vain niille, jotka eivät aikaisemmin ole käyttäneet Hopoti Plus -palvelua.

Ensimmäinen maksu veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta heti ilmaisen kokeilujakson päättymisen jälkeen, ellet peruuta tilausta alla mainittujen peruutusohjeiden mukaisesti.

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ennen ilmaisen kokeilujaksosi päättymistä. Annamme ilmoituksen ilmaisen kokeilujakson ehdoista tilatessasi, mutta et saa erillistä ilmoitusta siitä, että ilmainen kokeilujaksosi on päättymässä tai päättynyt tai siitä, että maksullinen tilauksesi on alkanut.

e) Peruutus- ja hyvityskäytäntö

Voit peruuttaa aktivoidun Hopoti Plus -tilauksesi milloin tahansa ennen voimassa olevan laskutuskauden tai ilmaisen kokeilujakson päättymistä. Peruutus tulee voimaan laskutuskauden tai ilmaisen kokeilujakson päätyttyä.

Peruuttaaksesi Hopoti Plus -tilauksesi mene osoitteeseen www.hopoti.com/plus ja kirjaudu sisään sille käyttäjätilille, jolle olet aktivoinut tilauksen. Paina “Katso, muokkaa tai peru tilauksia” siirtyäksesi tilausportaaliin, jossa voit vahvistaa tilauksen perumisen.

Peruutus tulee voimaan nykyisen laskutuskauden tai ilmaisen kokeilujaksosi päätyttyä ja pääset yhä käyttämään Hopoti Plus -palvelua siihen asti, kun laskutuskausi päättyy.

Emme hyvitä tai palauta tilausmaksuja osittain käytetyistä laskutuskausista.

Sinulla on lakimääräinen oikeus peruuttaa Hopoti Plus -tilauksesi tai lahjakorttiostoksesi neljäntoista (14) päivän sisällä siitä, kun olet alunperin tehnyt tilauksen. Voit käyttää peruutusoikeuttasi lähettämällä support@hopoti.com osoitteeseen peruutuspyynnön, joka sisältää tiedon tilauksesi päättämisestä, tilauspäivän, tilaajan nimen sekä tilaajan sähköpostiosoitteen. Pyynnön varmentamiseksi sähköpostiviesti tulee lähettää siitä osoitteesta, jolla tilaus on tehty. Tiedostat kuitenkin, että Hopoti Plus -palvelun aktivoituessa hyväksyt digitaalisen sisällön, palveluiden ja toiminnallisuuksien välittömän aktivoitumisen ja mikäli aloitat käyttämään niitä, menetät oikeutesi Hopoti Plus -palvelun peruuttamiseen.

f) Kolmansien osapuolten kautta hankittu tilaus

Jos hankit Hopoti Plus -tilauksen tai lahjakortin kolmannen osapuolen kautta, kyseiseen tilaukseen soveltuvat myös kolmannen osapuolen mahdollisesti asettamat ehdot.

Hopoti Plus -tilaussopimuksen ehdot koskien tilauksen ostamista, laskutusta, peruutusta, hyvityksiä ja maksua eivät sovellu kyseiseen tilaukseen siltä osin kuin Hopoti Plus -tilaussopimus on ristiriidassa soveltuvien kolmannen osapuolen ehtojen kanssa.

Kolmannen osapuolen kautta hankittujen tilausten osalta laskutussuhde muodostuu suoraan sinun ja kyseisen kolmannen osapuolen välille.

Voimme tarjota Hopoti Plus -palvelun osana pakettitilausta muiden tilausvaihtoehtojen kanssa, mukaan lukien tilaukset kolmansien osapuolten tuotteisiin ja palveluihin. Kolmannen osapuolten tilauksiin, tuotteisiin ja palveluihin sovelletaan kyseisten kolmansien osapuolten antamia ehtoja.

3. Tilauksen sisältö

a) Lisenssi

Hopoti myöntää sinulle Hopoti Plus -tilaussopimuksen ehtojen mukaisen rajoitetun, henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetun, ei-siirrettävän, ei-luovutettavan, peruutettavissa olevan, ei-yksinomaisen ja ei-alilisensoitavan oikeuden Hopoti.com verkkosivustolla Plus-tilaajille merkittyihin sisältöihin, palveluihin ja toiminnallisuuksiin, jotka on esitelty osoitteessa www.hopoti.com/plus.

Hopoti Plus -tilauksen käyttötarkoitus on tarjota ratsastajille, kuten ratsastuskoulujen asiakkaille ja hevosten omistajille, pääsy ratsastusharrastusta tukeviin sisältöihin, palveluihin ja toiminnallisuuksiin.

Tilauksen sisältö voi vaihdella alueittain tai tekemiesi valintojen perusteella, kuten näyttökielen tai suostumuksiesi perusteella.

Tilaukseen kuuluu Hopoti Plus -palvelun ajankohtaisista asioista tiedottaminen palvelussa ja muita palvelussa ilmoitettuja yhteydenottokanavia pitkin. Tiedotteet voivat sisältää kaupallista sisältöä kuten mainoksia, mainoslinkkejä tai yhteistyösisältöä. Sähköistä suoramarkkinointia lähetetään sinulle vain, mikäli olet antanut vapaaehtoisen suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen helposti ja milloin tahansa suoraan palvelussa, sähköpostiviestin linkeillä tai ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen support@hopoti.com. Tiedotteiden vastaanottaminen muualla kuin palvelun sisällä on vapaaehtoista, ja jokainen viesti sisältää mahdollisuuden perua tiedottaminen.

b) Rajoitukset

Hyväksyt, että lisenssin ehtojen mukaisesti hyväksyt olemaan:

1. kiertämättä tai estämättä sisällön suojausmenetelmiä;

2. lähettämättä uudestaan, siirtämättä, jakamatta tai esittämättä Hopoti Plus -sisältöä, joka on saatavilla vain Hopoti Plus-tilaajille;

3. käyttämättä Hopoti Plus -palvelua kaupallisiin tai liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin;

4. jakamatta käyttäjätunnuksiasi; tai

5. muutoin sallimatta kolmansien osapuolten loukata tai rikkoa yllä mainittuja rajoituksia;

Hopotilla on koska tahansa oikeus muuttaa tai poistaa palvelun sisältöä, rakennetta, palveluaikoja tai muita palveluun liittyviä seikkoja ilman erillistä ilmoitusta. Hopotilla on myös oikeus pysyvästi tai tilapäisesti sulkea palvelu tai keskeyttää pääsy siihen.

Ymmärrät ja hyväksyt, että Hopoti Plus palvelun kautta saamasi sisältö, palvelu ja toiminnallisuudet ovat vain informaatio- ja viihdetarkoituksiin. Hopoti Plus sisältö ei muodosta oikeudellista, taloudellista, ammatillista, lääkinnällistä, eläinlääketieteellistä tai terveydenhoidollista neuvoa tai diagnoosia eikä sitä voida käyttää tällaisiin tarkoituksiin.

Palvelu tai palvelun tiedotteet voivat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia, tai linkkejä kolmansien osapuolten sivuille tai palveluihin. Hopoti ei ole vastuussa tällaisista mainoksista tai kolmansien osapuolten sivuista ja palveluista.

Palvelun käyttämiseksi tarpeelliset laitteet, ohjelmistot ja tietoliikenneyhteydet (kuten esimerkiksi yhteydet matkaviestintäverkkoon ja Internetiin) eivät kuulu palveluun.

Hopoti ei vastaa palvelun soveltuvuudesta sinun käyttötarkoituksiisi ja toimittaa palvelun sellaisena kuin se on eikä anna takuuta eikä vastaa siitä, että palvelun käytössä keskeytyksettä tai virheittä.

4. Tilauksen keskeyttäminen ja päättäminen

Hyväksyt, että Hopoti voi yksinomaisessa harkintavallassaan ja ilmoittamatta sinulle etukäteen tai olematta sinua kohtaan vastuussa, sovellettavien lakien salliessa rajoittaa, keskeyttää tai irtisanoa pääsysi Hopoti Plus -palveluun tai sen osaan ja Hopoti Plus -sisältöön, jos:

1. Hopoti uskoo, että käytät tai olet käyttänyt Hopoti Plus -palvelua tavalla, joka olennaisesti rikkoo Hopoti Plus -tilaussopimusta tai soveltuvaa lakia tai säännöksiä tai muulla kuin niiden tarkoitetulla tavalla ja muiden ohjeiden tai niihin soveltuvien vaatimusten vastaisesti;

2. lainvalvontaviranomaisten tai muun valtion viranomaisen tekemä pyyntö tai sen noudattaminen edellyttää tätä;

3. odottamattomat tekniset ongelmat kohtaavat Hopoti Plus -palvelua; tai

4. Hopoti kohtuullisesti uskoo, että Hopoti.com käyttäjätunnuksesi tai Hopoti Plus -tilauksesi on tehty vilpillisesti, Hopoti Plus -tilillesi on päästy vilpillisesti tai Hopoti.com käyttäjätiliäsi käytetään petoksen suorittamiseksi tai muihin tarkoituksiin kuin mihin se on tarkoitettu ja siihen liittyvien rajoitusten vastaisesti.

Hopoti.com käyttäjätilisi tai Hopoti Plus -tilauksen irtisanomisen yhteydessä, joko Hopotin toimesta tai pyynnöstäsi (muulloin kuin tilauksesi peruuttamisen yhteydessä, jolloin tilauksesi jatkuu laskutusjakson loppuun), menetät välittömästi oikeuden päästä käsiksi Hopoti Plus -palveluun.

Hyväksyt, että sopimuksen päättyessä Hopotin oikeudet tuottamaasi aineistoon jäävät voimaan. Hopotilla on halutessaan oikeus hävittää kaikki sinua koskevat tiedot sekä tuottamasi ja Hopoti Plus -palveluun toimittamasi aineisto. Hopotilla ei ole velvollisuutta toimittaa sinulle kyseistä aineistoa, vaan sinä olet vastuussa oman aineistosi tarpeellisista varmuuskopioista.

5. Muut ehdot

Tiedostat, että Hopoti Software Oy on Hopoti Plus -palvelun toteuttajana rekisterinpitäjä ja vastuussa henkilötietojesi käsittelystä tämän tilaussopimuksen, “Käyttäjien yleiset palveluehdot” -sopimuksen sekä “Tietosuojaseloste” -liitteen, yleisen tietosuoja-asetuksen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen lainvalintasäännöt. Näillä ehdoilla ei rajata pakottavan lainsäädännön mukaisia kuluttajan oikeuksia. Mikäli näihin ehtoihin liittyviä erimielisyyksiä ei voida ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla, voit saattaa asian käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan ottamalla yhteyttä kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/). Jos erimielisyys saatetaan ratkaistavaksi tuomioistuimeen, kanne on nostettava Suomessa sijaitsevassa käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä Sinulla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka, ellet halua nostaa kannetta käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä on palveluntarjoajan kotipaikka.

Hopoti ei vastaa viivästyksistä, virheistä tai vahingoista, jotka johtuvat Hopotin kohtuullisien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Hopotin ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sitoumushetkellä ja jonka seurauksia Hopoti ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset, normaalista poikkeavat sääolosuhteet, tulipalot, maanjäristykset, terroristiteot, sähkö- tai linjakatkokset, häiriöt Internet- tai muussa yleisessä verkko- tai tietoliikenteessä, tietoturvahyökkäykset, lakot, työtaistelutoimenpiteet tai viranomaismääräykset. Työtaistelutoimenpide katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi myös silloin, kun Hopoti on itse sen kohteena tai siihen osallisena. Myös alihankkijoita kohdanneet vastaavat ylivoimaiset esteet katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi.

Hopoti ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, välittömistä tai välillisistä tai vahingonkorvausvelvollisuuteen perustuvista vahingoista, jotka johtuvat Hopoti Plus -palvelun tai palvelussa olevan aineiston käyttämisestä tai käytön estymisestä tai näistä ehdoista, riippumatta siitä, perustuvatko vahingot sopimukseen, oikeuden loukkaukseen, huolimattomuuteen tai muuhun perusteeseen, vaikka Hopotille olisi etukäteen ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Hopoti ei myöskään ole vastuussa Hopoti Plus -palvelun sisältämien tietojen virheistä, puutteista tai viivästymisistä. Hopoti ei ole vastuussa minkään aineistosi poistamisesta, katoamisesta tai muutoksesta eikä tällaisen aineiston varmuuskopioimisesta. Tätä kohtaa sovelletaan siinä laajuudessa kuin sovellettava laki enimmillään sallii. Nämä ehdot eivät rajoita Hopotin vastuuta, mikäli vahinko on aiheutettu tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta, aiheutuneesta kuolemasta tai henkilövahingosta, siinä laajuudessa, jossa sovellettava lainsäädäntö estäisi vastuun rajoittamisen, eivätkä muista vastuista, joita sovellettavan lainsäädännön mukaan ei saa rajoittaa tai poissulkea.