torstai 18. toukokuuta 2017

Päivitys 18.5.2017

• Lisätty esittelyvideo etusivulle ja tietoa Hevoset Kaivarissa -tapahtumasta.
  • Uusittu käyttäjäkirjautuminen ja paranneltu rekisteröitymistä.
  • Uusittu maksusivu, joka sisältää erämaksu-vaihtoehdot, maksutavat ja kausimaksut.
  • Lisätty etusivulle ja osoitteeseen updates.hopoti.com tiedot uusimmista Hopoti-päivityksistä.
  • Parannuksia ja korjauksia ulkoasuun sekä mobiilioptimointiin.
  • Lisätty etusivulle pikalinkit suosikkitalleihin ja asetuksiin.
  • Uudistuksia käyttäjän asetusten muokkaamiseen.
  • Korjattu tapahtumien luontiin ja muokkaamiseen liittyneitä ongelmia.
  • Muutettu toistuvien tapahtumien luomista.