lauantai 2. joulukuuta 2017

Päivitys 2.12.2017

• Unohtuneen salasanan voi nyt vaihtaa kirjautumisen yrittämisen yhteydessä.
  • Tallin Varaus-sivulla voi nyt hakea vapaita paikkoja määrän perusteella.
  • Tallit voivat nyt lisätä jokaisen tunnin ohjelman erikseen tapahtuman muokkaamisen Lisätiedot-näkymässä. Jos ohjelma on lisätty, niin se näkyy pienenä i-symbolina tallin tapahtumissa – silloin ohjelma näkyy tapahtuman tietolaatikossa, varaussivulla, toistuvan tapahtuman aikataulussa varatessa yksittäisiä tunteja sekä ratsastajan omassa kalenterissa.
  • Tunnin tyyppi näkyy toistuvan tapahtuman aikatauluissa yksittäisiä tunteja valittaessa.
  • Päivän suunnittelussa tehty bugikorjauksia.
  • Etusivulle lisätty kaikki Hopotin ominaisuudet talleille näkyviin.