Sivut

Sivujen avulla Hopotiin voi luoda yrityksen kotisivut joko nykyisten kotisivujen rinnalle tai kokonaan niiden korvaajaksi. Sivujen luomiseen pääsee yrityksen etusivulta napauttamalla etusivun vieressä olevaa ➕-painiketta.
Yrityksen sivujen alla avautuu nyt oletuksena Etusivu

Uuden sivun luomisessa avautuu tekstikenttä, johon voi lisätä otsikoita, tekstiä, kuvia, videoita, linkkejä, muotoiluja, listoja ja paljon muuta. Muita asetuksia ovat:
  • Sivun nimi
  • Tila: luonnos tai julkaistu
  • Kommentointi: ei käytössä tai käytössä
  • Tagit - sivun voi nähdä
  • Tagit - sivua voi kommentoida
Uuden sivun lisääminen

Sivuja luotaessa tai muokatessa Järjestys-painiketta napauttamalla voi muokata sivujen järjestystä sekä luoda kategorioita. Kategorioiden avulla monta sivua voi niputtaa valikossa yhden kategorian alle, kuten alla olevassa kuvassa.
Esimerkki sivujen järjestyksestä ja kategorioista

Valmiit sivut toimivat kuin mitkä tahansa kotisivut ja asetuksista riippuen käytössä voi olla kommentointi, kommentointia on saatettu rajoittaa tai sivu ei näy osalle ollenkaan. Alla esimerkkikuva valmiista sivusta.
Esimerkki sivusta, josta löytyy video ja kommentit

Ideoita sivuille

• Jos yrityksellänne on jo omat kotisivut, voitte luoda samanlaisen sivurakenteen ja kopioida sisällön sellaisenaan Hopotiin.
  • Kannattaa hyödyntää videoita ja kuvia sivujen yhteydessä elävöittämään viestiä.
  • Sivujen kommentointia ja näkyvyyttä voi rajata tageilla, voitte siis tehdä esimerkiksi henkilökunnalle tai kanta-asiakkaille oman sivun tai keskustelualueen.