Asetukset

Asiakkaille tallin sivulta näkyvät vain yrityksen sivut ja painikkeet Varaus ja Hevoset. Lisäksi tallin henkilökunnalle on Tapahtumat, Asiakkaat, Arkisto ja Asetukset. Profiili- ja kansikuvaa voi vaihtaa kuvien päälle olevien kuva-painikkeita napauttamalla. Asetukset-painiketta napauttamalla päästään muokkaamaan asetuksia, alla listattuna eri osiot.

Asetukset

Asetukset-osiosta löytyvät kaikki yritystilin perusasetukset.

• Yrityksen kuvaus – näkyy etusivulla.
  • Yrityksen sähköpostit – ilmoitukset maksuista, varauksista ja peruutuksista.
  • Oletusasetukset – varausten sulkeutuminen kuluvalle päivälle ja tallikorttien saldojen siirtäminen.
  • Yrityksen lisätiedot – tallin nimi ja osoite.
  • Yhteystiedot – näkyvät etusivulla.

Palvelut

Asiakkaat saavat kattavan kuvan yrityksen palveluista ja pystyvät kätevästi etsimään sopivia talleja ja muita palveluntarjoajia yrityksen merkitsemien palveluiden ja tarjonnan perusteella.

• Tallin tarjonta.
  • Palvelut asiakkaille.
  • Palvelut hevosille.
  • Muut palvelut.

Hinnasto

Asiakkaat pystyvät hinnaston avulla näkemään yrityksen Hopoti-sivuilta yhdellä silmäyksellä tallin hintaluokan ja tallikortit.

• Hinnaston tuotteiden lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen.
  • Tallikorttien asetukset (nimi, saldo, hinta, ALV, voimassa, jne.)
Hinnasto on tarkoitettu tuotteiden ja hintojen esittelyyn, eikä sen kautta voi myydä mitään. Tallikortit ovat Hopotin oma maksutapa, jonka avulla asiakkaan ei tarvitse joka kerta tuntia varatessaan tehdä verkkomaksua, vaan tunnit voi maksaa kätevästi monen kerran kortilta.

Henkilökunta

Yrityksen henkilökunnan lisääminen on helppoa henkilökunta-osioissa, pyydä henkilökuntaa vain ensiksi liittymään Hopotiin, jonka jälkeen heidät voidaan lisätä mukaan sähköpostiosoitteen perusteella.

• Henkilökunnan lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen.
  • Valittavissa tehtävänimike, oikeudet ja julkisuus.
  • Julkiseksi merkatut henkilökunnan jäsenet näkyvät etusivulla asiakkaille.

Kalenterit

Kalenterien avulla yritys voi laittaa esimerkiksi tunnit, leirit, maneesiajat, karsinapaikat ja monet muut asiat omiin kalentereihinsa, jolloin asiakkaiden on selkeiden kokonaisuuksien ansiosta helpompi löytää etsimänsä.

• Kalenterien lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen.

Tilat

Kaikki käytettävät tilat, kuten maneesit ja ratsastuskentät voidaan lisätä Hopotiin. Tiloja voidaan merkitä eri tapahtumille, jolloin tila tulee näkyviin asiakkaan kalenteriin, tiettyihin tulostuksiin ja tilastoihin.

• Tilojen lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen.

Säännöt

Oletuksena olemme luoneet kaikille yrityksille sopivat säännöt sekä käyttöehdot. Jokaisella yrityksellä on kuitenkin pieniä eroja säännöissä, joten niitä voi muokata sääntöjä mieleisikseen. Tässä näkymässä voi valita myös tapahtumissa käytetävän oletuksena käytettävän peruutuskäytännön, jota voi kuitenkin vaihtaa tapahtumittain.

• Sääntöjen muokkaaminen.
  • Oletuksena käytettävä peruutuskäytäntö.

Yhteistyö

Yhteistyötilien avulla Hopoti-yritystilit voivat jakaa tietoja keskenään. Tällä hetkellä se mahdollistaa jaetut kalenterit, eli toisen Hopoti-yritystilin kalenterin ja tapahtumia voi esittää omalla Varaus-sivulla.

• Yhteistyötilien hallinta

Maksut

Rekisteröitymisen lisäksi tarvitaan sopimus maksunvälittäjän kanssa, jotta yritys voidaan julkaista Hopotissa. Tässä asetusten osiossa on tarvittavat linkit ja lomakkeet sopimusten tekemiseen – osio menee piiloon kun talli on julkaistu.