Jotta tallit näkevät helposti ratsastajien tiedot ja pystyvät esimerkiksi sujuvasti jakamaan hevoset asiakkaille etukäteen, tarvitsee jokaisella ratsastajalla olla oma Hopoti-tili – tämä koskee myös alaikäisiä ratsastajia.

Jos alaikäisellä ratsastajalla on olemassa oleva sähköpostiosoite, Google- tai Facebook-tunnus, voi hän rekisteröityä kuten kuka tahansa muukin ratsastaja. Linkit rekisteröitymiseen löytyvät Hopotin sivujen "Kirjaudu"-osiosta. Rekisteröityminen yhteydessä alaikäisten ratsastajien tulee vain vakuuttaa, että heillä on huoltajan lupa liittymiseen.

Jos alaikäisellä ratsastajalla ei ole vielä sähköpostiosoitetta tai mitään aiemmin mainituista tileistä, niin suosittelemme ensisijaisesti luomaan ratsastajalle oman sähköpostin, jotta Hopotiin rekisteröityminen onnistuu. Ilmaisia sähköpostipalveluja tarjoavat esimerkiksi Microsoft (Outlook, ei ikärajaa) ja Google (Gmail, 13 vuoden ikäraja).

Tarvittaessa myös esimerkiksi huoltajan sähköpostiosoitetta voi käyttää rekisteröitymiseen, kunhan kaikki muut Hopoti-tilin tiedot, kuten nimi, taitotaso ja muut tiedot vaihdetaan ratsastajan omiksi tiedoiksi. Huomioittehan tällöin, että jokaisella sähköpostiosoitteella voi olla vain yksi Hopoti-tili.

Kun rekisteröinti on tehty, kannattaa aloittaa Hopotin käyttäminen lisäämällä omat tietosi palveluun.

Parannuksia tulossa!

Olemme lähikuukausien aikana kehittämässä huoltajien ja lasten yhdistettyjä tilejä, jonka jälkeen alaikäisten tunnusten hallinta helpottuu. Tiedotamme kun ominaisuus valmistuu ja se on valmiina käyttöön.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?