Tunnin peruminen

Jotta voit varata korvaustunnin, pitää jokin varaamasi tunti perua. Tunteja voi peruta ratsastajan omasta kalenterista, jossa tuntia klikkaamalla aukeaa laatikko, jossa on lisätietoja tunnista ja "Peru tunti" -painike. Kun perut tunnin peruutuskäytännön mukaisesti, saat korvauksena yhden kerran Tallikortin, jonka voit käyttää korvaavan tunnin varaamiseen. Lue tarkemmat ohjeet tuntien perumisesta.

Korvaavan tunnin varaaminen

Korvaustunnin varaaminen onnistuu kuten muidenkin tuntien varaaminen, eli suoraan tallin Varaus-osiosta. Etsi itsellesi sopiva korvaustunti ja siirry varaamaan – tässä voit käyttää apuna myös Varaus-osiossa näkyvää listausta omista tallikorteista, voit klikata korttia ja suodattaa näkyviin vain tunnit, joihin kyseinen kortti käy. Maksusivulla näet tuntien perumisesta saadut Tallikortit ja voit käyttää niitä maksuna uuden tunnin varaamiseen. Alla kuva maksunäkymästä:

Kun olet valinnut että käytät Tallikorttia maksuna, muista maksun yhteenvedosta klikata "Vahvista maksu tallikortilla", jolloin tunti varataan ja Tallikortilta veloitetaan saldoa. Varaamisesta tulee näkyviin vahvistus ruudulle ja sähköpostiin, lisäksi omasta kalenterista voit tarkistaa olemassa olevat varaukset. Lue tarkemmat ohjeet tuntien varaamiseen.

Jos yhtään Tallikorttia ei näy maksunäkymässä, syitä voivat olla:

• Sinulla ei ole Tallikorttia kyseiselle tallille.
  • Tallikortin voimassaoloaika on päättynyt.
  • Olet valinnut tunnin, jonka maksamiseen ei voi käyttää Tallikorttia.
  • Olet valinnut tunnin, joka ei kuulu perutun tunnin korvauksien piiriin (esimerkiksi eri hintainen tunti).

Ongelmatilanteissa ota yhteys Hopotin asiakaspalveluun oikean alakulman puhekuplan kautta tai sähköpostilla support@hopoti.com