Jos muistat oman salasanasi, voit vaihtaa sen uuteen oman profiilisi muokkauksessa kohdassa "Yhteystiedot ja salasana" syöttämällä nykyisen salasanasi ja tämän jälkeen uuden salasanan.

Unohtunut salasana?

Kun olet syöttänyt salasanasi väärin, tarjoamme mahdollisuutta salasanan vaihtamiseen alla olevan kuvan mukaisesti.

Valitsemalla "Unohtunut salasana?" lähetämme sähköpostiisi uuden salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan. Muistathan vaihtaa salasanan uuteen yllä olleen ohjeen mukaisesti.

Ulkoiset kirjautumiset?

Hopotia ei voi tällä hetkellä käyttää samanaikaisesti ulkoisen sisäänkirjautumisen (Facebook, Google) ja salasanalla kirjautumisen kanssa – tästä syystä voit käyttää vain sitä kirjautumistapaa, jolla rekisteröidyit Hopotiin.

Ongelmatapauksissa voit olla yhteyksissä asiakaspalveluumme sivujemme oikean alareunan puhekuplan avulla – voimme esimerkiksi vaihtaa ulkoisen kirjautumisen salasanalla kirjautumiseen tai toisinpäin.