Hopotissa kaikilla on omat sivunsa ja seinänsä: käyttäjillä, talleilla ja jopa hevosilla. Jokaiselle seinälle voi yksityisyysasetuksista riippuen luoda julkaisuja. Luotuja julkaisuja voi kommentoida ja tykätä. Jokaiseen julkaisuun ja kommentiin voi liittää halutessaan myös mukaan yhden kuvan.

Seinät

Tallin seinän avulla talli voi tiedottaa kaikille asiakkailleen uusimmista kuulumisista. Tallin seinä on jaettu tallin ja käyttäjien julkaisuihin selkeyden vuoksi. Tallin seinä ei ole tarkoitettu akuuttiin yhteydenpitoon, vaan enemmänkin keskustelufoorumin kaltaiseksi alustaksi.

Hevosen seinällä voi vaikka fiilistellä ratsastustunteja ja jakaa parhaimmat kokemuksensa hevosen kanssa kuvin ja tekstein.

Omalla seinällä käyttäjä voi pitää ystävilleen tai vaikka julkisesti omaa heppablogia, kertoa viimeisimpiä kuulumisia tai mitä tahansa – mahdollisuudet ovat rajattomat!

Julkaisut

Julkaisut ja kommentit voivat olla jopa 50 000 merkkiä pitkiä kirjoituksia, joiden mukana voi olla yksi kuva. Hopoti tunnistaa linkit tekstin seasta automaattisesti ja muuttaa ne oikeiksi linkeiksi.

Julkaisuja ja kommentteja voi muokata jälkikäteen, mutta muokattuihin julkaisuihin jää merkki muokkaamisesta. Julkaisun tai kommentin tehnyt henkilö voi poistaa kirjoituksensa koska tahansa – tallien ja hevosten seinillä myös henkilökunnan jäsenet voivat poistaa julkaisuja.

Kaikki kirjautuneet käyttäjät, jotka näkevät julkaisun, voivat myös tykätä siitä. Tykkääjien nimiä ei näy, ainoastaan tykkääjien määrä.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?