Suosikkihevosen lisääminen onnistuu hevosen omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla hevosen nimen vieressä olevaa sydän-painiketta, jossa on teksti "Lisää suosikkeihin" – voit katsoa tarkemman ohjevideon alta 👍

Kun hevonen on lisätty suosikiksi, suosikkisi näkyvät tallin jakaessa hevosia ja lisäksi löydät myös itse hevosen sivuille helpommin ja nopeammin.

Tallin hevosia voit selata tallin Hopoti-sivujen Hevoset-osiossa, josta niitä voi myös lisätä ja poistaa suosikeista. Kun klikkaat hevosen nimeä, pääset sen sivuille. Alla vielä kuva demotallin hevosen Hopoti-sivusta, jossa näkyy "Lisää suosikkeihin"-painike myös hevosen nimen vieressä.