Suosikkihevosen lisääminen onnistuu hevosen omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla hevosennimen vieressä olevaa sydän-painiketta, jossa on teksti "Lisää suosikkeihin". Kun hevonen on lisätty suosikiksi, suosikkisi näkyvät tallin jakaessa hevosia ja lisäksi löydät myös itse hevosen sivuille helpommin ja nopeammin.

Tallin hevosia voit selata tallin Hopoti-sivujen Hevoset-osiossa. Kun klikkaat hevosen nimeä, pääset sen sivuille. Alla vielä kuva demotallin hevosen Hopoti-sivusta, jossa näkyy "Lisää suosikkeihin"-painike hevosen nimen vieressä.