Suosikkitallin lisääminen onnistuu tallin omalta Hopoti-sivulta klikkaamalla tallin nimen vieressä olevaa sydän-painiketta, jossa on teksti "Lisää suosikkeihin" – voit katsoa tarkemman ohjevideon alta 👍

Kun talli on lisätty suosikiksi, näyt tallin asiakaslistassa ja lisäksi löydät myös itse tallin sivuille helpommin ja nopeammin.

Alla vielä kuva demotallin Hopoti-sivusta, jossa näkyy "Lisää suosikkeihin"-painike tallin nimen vieressä.