Ratsastajan oman kalenterin löydät kohdasta Kalenteri. Omasta kalenterista näet kaikki menneet ja tulevat tunnit, joihin on varattuna paikka. Alla näkyvässä kuvassa keltaisella näkyy kyseinen päivä, harmaalla menneet tunnit ja sinisellä tulevat tunnit. Tuntia klikkaamalla aukeaa oikealle laatikko, jossa on lisätietoja tunnista ja "Peru tunti"-painike.

Kaikki tulevat tunnit voi perua "Peru tunti" painiketta painamalla. Jos perut tunnin peruutuskäytännön mukaisesti, saat korvauksena yhden kerran Tallikortin, jonka voit käyttää korvaavan tunnin varaamiseen. Omat tallikortit näet uutta tuntia varattaessa "Maksa tallikortilla" -osiossa.