Uusien ystävien hakeminen ei ole vielä käytössä, mutta ominaisuutta kehitellään syksyn 2017 aikana. Toistaiseksi voit löytää ystäviä esimerkiksi tallin sivuilta tai pyytämällä kaverilta linkin hänen profiiliinsa.

Kun löydät henkilön, jonka haluat lisätä ystäväksi, voit klikata henkilön nimen vieressä olevaa sydän-painiketta. Ystävän ei tarvitse vahvistaa lisäämistä. Kun lisäät ystävän, hän saa nähdä mitä julkaiset omalla seinälläsi – jos yksityisyysasetuksesi sen sallivat. Oman ystävälistasi näet omalla Hopoti-sivuillasi Ystävät-osiossa. Jos haluat nähdä ystäviesi julkaisuja, pyydä heitä lisäämään sinut ystäväkseen.

Voit muokata oman seinäsi asetuksia, eli yksityisyysasetuksia, omilla sivuillasi klikkaamalla "Muokkaa profiilia" ja valitsemalla Seinän asetukset -osion.