Omat tiedot ja asetukset
Päivitetty yli viikko sitten

Oma sivu

Omat tiedot sivun löydät joko klikkaamalla omaa profiilikuvaa oikeassa ylänurkassa tai päävalikosta. Omalla sivulla näet:

• Seinä, johon voit kirjoittaa ajankohtaisia asioita ja kuulumisia. Seinän postaukset näkyvät tilin yksityisyysasetuksista riippuen kaikille, kavereille tai vain sinulle. Jos asetukset sallivat, myös muut voivat kirjoittaa sinun seinällesi.

• Kalenteri, josta löydät omat ja perheen Hopoti-varaukset sekä menneet tunnit ja niiden arvioinnit, erääntyvät laskut ja Horsecare-merkinnät. Hopoti Plus -jäsenenä näet myös Ratsastuspäiväkirja-merkinnät ja Polar urheilukellomerkinnät. Jos olet tallin henkilökuntaa, näet myös tunnit mihin sinut on merkitty ohjaajaksi.

• Hevoset-sivu, jossa näet suosikkihevosesi, omat hevosesi sekä Horsecaren.

• Saavutukset, missä voit seurata omia saavutuksiasi ja yritysten myöntämiä merkkejä

• Kaverit, missä näet lisätyt kaverit ja mistä löydät oman sivun linkin, jonka voit jakaa kavereillesi jotta he voivat lisätä sinut kaveriksi

Profiili- ja kansikuvat ovat muutettavissa oman profiilin alla napauttamalla kuva-painiketta.

Omat tiedot

Omien tietojen muokkaaminen onnistuu napauttamalla Tilin asetukset -painiketta, joka löytyy päävalikosta tai oman profiilin alta.

🏇🏻 Ratsastajatiedot

Ensiksi avautuu Ratsastajatiedot, jossa voi muokata seuraavia tietoja:

• Etunimi, Sukunimi

• Yhteystiedot

• Syntymäaika

• Paino, pituus

• Taitotaso

• Huomioitavaa tallille

• Lähiomaisen yhteystiedot

Kaikki merkityt tiedot ovat vain niiden tallien käytössä, joista olet ostanut jotain tai merkinnyt suosikiksi.

✨ Seuran jäsenyys

Toinen osio on Seuran jäsenyys, josta löytyy Suomen Ratsastajainliiton seurajäsenyys. Jäsentietosi voit hakea joko henkilötunnuksella tai jäsennumerolla. Henkilötunnusta ei tallenneta Hopotiin vaan sitä käytetään ainoastaan jäsentietojesi hakuun SRL:n tietokannasta. Hopotiin ei tule näkyviin seuran kannattajajäsenyyttä tai SRL:n Green Card -jäsenyyttä.

Jäsentalleilla säännöllisesti ratsastavien tulee olla ratsastusseuran jäseniä. Tämän osion kautta voit liittyä jäseneksi, tai hakea nykyisen jäsenyyden tiedot liiton jäsenrekisteristä.

👪 Perhe-tilit

Jos haluat käyttää perheesi Hopoti-tilejä yhdellä tunnuksella, voi yhdestä tilistä tehdä huoltaja-tilin ja muista sen lapsi-tilejä. Tämä onnistuu kolmannella Perhe-tilit välilehdellä. Perhe-tilit välilehdellä voit myös muokata jo olemassaolevia lapsi-tilejä ja mahdollistaa lapsi-tilin itsenäisen kirjautumisen.

👤 Tilitiedot

Neljäs osio on Tilitiedot, josta löydät:

• Yksityisyysasetukset

• Vaihda salasana

• Vaihda sähköpostiosoite

• Poista tili

Yksityisyysasetuksilla voit vaikuttaa siihen kuka näkee sinun seinän postaukset sekä profiilitiedot. Voit myös yksityisyysasetuksista määrittää ketkä voivat lähettää seinällesi viestejä.

⌚ Integraatiot

Viimeisenä Tilin Asetuksista löytyy Integraatiot. Täältä löydät:

• Kalenterin synkronointi, missä voit synkronoida ratsastustuntisi omaan kalenterisovellukseesi kuten esimerkiksi Googlen kalenteriin.

• Polar urheilukellot, josta voit yhdistää Polar kellosi Hopotiin ja saat treenidatasi ratsastuspäiväkirjaasi. Tämä vaatii Hopoti Plus -jäsenyyden.