Kalenterin synkronointi
Päivitetty yli viikko sitten

Voit synkronoida Hopoti-kalenterin omaan kalenterisovellukseesi, kuten Google-kalenteriin tai iOS-kalenteriin, Hopotin iCal-osoitteen avulla. Kopioi Hopotin iCal-linkki ja liitä se se oman kalenterisovelluksesi "Lisää kalenteri URL-osoitteesta" -kohtaan. Kun synkronointi on käytössä saat jatkossa Hopotin tapahtumat automaattisesti omaan kalenterisovellukseesi.

Huomioithan että kalenterisovellukset hakevat tietoja omaa tahtiaan ja siksi kalenterin päivittyminen sovellukseen voi kestää jopa 24 tuntia. Muista siis että ajantasaiset tiedot näet aina suoraan Hopotin omasta kalenterista.

Lisääminen Google-kalenteriin

Muista käydä aluksi aktivoimassa kalenterin synkronointi Hopotissa ja kopioimassa iCal-linkki talteen. Huomioi että lisääminen Google-kalenteriin on mahdollista vain tietokoneella, ei mobiililla tai tabletilla. Kun olet kerran lisännyt Hopoti-kalenterin Google-kalentereihisi, voit kuitenkin käyttää sitä myös mobiilisovelluksessa.

1. Siirry calendar.google.com osoitteeseen tietokoneella ja kirjaudu sisään.

2. Paina ➕ painiketta (Lisää muita kalentereita) vasemman reunan sivupalkin Muut kalenterit -osiosta.

3. Näkyviin tulee pudotusvalikko, josta valitse URL-osoitteesta -vaihtoehto.

4. Liitä Hopotin iCal-osoite Kalenterin URL-osoite -kenttään ja napauta Lisää kalenteri.

5. Valmis! Hopotin kalenteri tulee käyttöösi Google-kalentereihin ja voit nyt käydä myös kytkemässä sen näkyviin esimerkiksi mobiilisovelluksessa.

Lisääminen iOS-kalenteriin

Muista käydä aluksi aktivoimassa kalenterin synkronointi Hopotissa ja kopioimassa iCal-linkki talteen. Huomioi että lisääminen iOS-kalenteriin onnistuu vain iPhonella tai iPadilla.

1. Avaa Asetukset-sovellus ja siirry Salasanat ja Tilit -osioon.

2. Valitse Lisää tili ja tyypiksi Muu.

3. Valitse Lisää tilattu kalenteri -vaihtoehto.

4. Liitä Hopotin iCal-osoite ja viimeistele kalenterin lisääminen.

5. Valmis! Hopotin kalenteri on nyt käytössäsi!

Lisääminen muihin ohjelmiin