Tapahtumien kopiointi
PĂ€ivitetty yli viikko sitten

Kopioi yksittÀinen tapahtuma

YksittÀisen tapahtuman kopiointi onnistuu tapahtumaikkunan Muokkaa-vÀlilehdellÀ löytyvÀstÀ "Kopioi tapahtuma" -painikkeesta. Kopiointia kÀytettÀessÀ, viimeisimmÀt kopioinnit tallentuvat oman laitteen muistiin tapahtumapohjiksi, joita voi kÀyttÀÀ "LisÀÀ uusi tapahtuma" -painikkeen nuolivalikosta.

Useiden tapahtumien kopiointi

Tapahtumien kopioinnin voi aloittaa valitsemalla kopioitavan nÀkymÀn Tapahtumat-sivulle. NÀkyvissÀ olevien tapahtumien asetukset kopioidaan, joten kannattaa valita esimerkiksi viikko, jonka asetukset ovat kopiointiin sopivat ja joihin on tyytyvÀinen. Kopioinnin voi aloittaa Tapahtumat-sivulla oikeasta ylÀkulmasta napauttamalla lisÀvalintojen nuolipainiketta (oikeassa ylÀkulmassa) ja sen alle avautuvaa Kopioi tapahtumia -painiketta.

Kopioi-tapahtumia painike löytyy napauttamalla oikean ylÀkulman nuolipainiketta.

Painiketta napauttamalla avautuu Kopioi tapahtumia -ikkuna, jonka ohjeet kannattaa lukea ja sitten jatkaa napauttamalla Lataa tapahtumat. Tapahtumien lataamisen jÀlkeen voit valita mille ajalle tapahtumia ollaan kopioimassa, eli esimerkiksi tulevan kauden aloitusviikko ja lopetusviikko. TÀmÀn jÀlkeen voit vielÀ tarkistaa kopioitavien tapahtumien tiedot nÀkyville tulevasta ruudusta, alla esimerkkikuva.
​

Oletuksena kopioitavien tapahtumien saatavuus on piilotettu, mutta voit valita haluamasi asetuksen kaikille kopioitaville asetuksille:

• ❌ Piilotettu – tapahtuma ei ole varattavissa eikĂ€ nĂ€y varauskalentereissa.

• 🔒 Lukittu – tapahtuma ei ole varattavissa, mutta nĂ€kyy varauskalentereissa.

• ✅ Avoinna – tapahtuma nĂ€kyy normaalisti varauskalenterissa ja sallii varauksen muiden asetusten puitteissa.

Lopuksi hyvÀksyt kopioinnin, jonka jÀlkeen tapahtumat luodaan kalenteriin ja voit siirtyÀ tarkistamaan ja muokkaamaan niitÀ.
​

Huomioita tapahtumien kopiointiin

• Kopiointi ei ole kĂ€ytössĂ€ mobiililaitteilla.

• Tapahtumat-sivun Kuukausi/Viikko/PĂ€ivĂ€ -valinta antaa mahdollisuuden kopioida vain kyseisen nĂ€kymĂ€n tapahtumat.

• Jos kĂ€ytössĂ€ on useampia kalentereita, voit ottaa kopioinnin pohjaksi halutessasi vain tietyn kalenterin.

• Toiminto kopioi ainoastaan toistuvat tapahtumat, ei yksittĂ€isiĂ€ tapahtumia.

• Luotavista tapahtumista luodaan uusi toistuva sarja – toiminto ei siis lisÀÀ uusia tunteja jo olemassa oleviin tapahtumiin.

• Uusiin tapahtumiin EI kopioida ratsastajia, hevosia, muistiinpanoja tai tapahtuman ohjelmaa.

• Tarkista kopiointiasetukset huolella, sillĂ€ toiminto tekee helposti satoja uusia tapahtumia.

• Tarkista aina lopputulos toiminnon jĂ€lkeen.

Vastasiko tÀmÀ kysymykseesi?