Historia
Päivitetty yli viikko sitten

Historiatiedon hyödyntäminen

Historia on kätevä työkalu niin asiakkaille kuin yrityksille erilaisten asioiden selvittelyssä. Historia näyttää laajan valikoiman tapahtumia, kuten ostot, varaukset, peruutukset ja tallikortti- sekä laskumuutokset valitulla aikavälillä, joka on oletuksena 6 kuukautta. Kaikista tapahtumista voi ladata kuitteja ja siirtyminen omalle kalenteriin ja tapahtuma-sivuille on kätevää.

Asiakkaat löytävät historiansa omaan kalenterin alakulmasta. Yritykset voivat tarkastella asiakkaansa historiatietoja asiakasikkunan Historia-osiosta.

Voit selata historiastasi aikavälillä joka on oletuksena 6 kuukautta, ja voit myös ladata kaikenlaisia tapahtumista kuitteja ja siirtyä vaihteleviin tapahtumasivuihin. Historia on kätevin tapa saada kattava yleiskuva varauksistasi asiakkaana tai yrityksenä.

Mitä tarvitset aloittaaksesi historian hyödyntämisen?

Voit aloittaa historiansi hyödyntämisen heti rekisteröitymisen jälkeen. Voit hyödyntää historian tietoja ja ominaisuuksia asiakkaana tai yrityksenä.

Viimeiset ajatukset

Historia on todella kätevä ominaisuus sekä asiakkaana että yrityksenä. Se selittää yksityiskohtaisesti kaikkien varausten, ostojen, peruutusten ja laskutuksen vaiheet ja mahdollistaa tapahtumien tutkimisen ja siirtymisen omiin kalentereihin ja tapahtumasivuille. Historia näyttää kattavan kuvan valitsemastasi aikavälistä ja tarjoaa kuitteja ja tapahtumatietoja.