Päivitys 9.11.2017
Päivitetty yli viikko sitten
  • Ratsastajat näkevät nyt myös perutut tunnit omassa kalenterissaan.

• Ratsastajat voivat etsiä tallien Varaus-sivulla sopivia tunteja aiemman "Näytä vain valitun taitotason tunnit" suodattimen lisäksi myös "Näytä vain tunnit joihin minulla on Tallikortti" ja "Näytä vain tunnit joissa on tilaa" suodattimilla.

• Tallien käyttöön tulevat Tagit, joiden avulla voi rajata mitä asiakkaat voivat nähdä ja ostaa tallilta sekä kuinka esimerkiksi peruutuskortit toimivat. Lue lisää Tageista.

• Tallien käytössä uusi Asiakasikkuna, jonka voi avata asiakkaat-, tapahtumat ja päivän suunnittelu -sivuilta. Asiakasikkunassa voi tarkastella ja muokata asiakkaiden perustietoja, varauksia ja tallikortteja. Lisäksi tallikorttien muokkaaminen ja lisääminen toimii nyt korttikohtaisesti ja esimerkiksi voimassaoloaikoja voi muuttaa. Lue lisää Asiakasikkunasta.

• Tapahtumien luonti ja muokkaaminen muutettu avautumaan omassa Tapahtumaikkunassa sivupalkin sijaan. Lisäksi uusia kenttiä lisätty ja maksuperiaatetta muokattu siten, että Irto, Kausi ja Tallikortti -myyntitapoja voi valita ja yhdistellä haluamallaan tavalla. Lue päivitetty ohje tuntien lisäämisestä ja muokkaamisesta.

• Päivänäkymä on nyt yhdistetty tapahtumien muokkaamisen kanssa samaan Tapahtumaikkunaan. Jatkossa klikkaamalla tapahtumaa aukeaa Tapahtumaikkuna, josta löytyvät aiemmasta päivänäkymästä tutut Hevoset, Asiakkaat ja Muistiinpanot -osiot. Lue päivitetty ohje tapahtumista.

• Päivänäkymän korvaa beta-vaiheesta valmistuva Päivän suunnittelu -näkymä, joka tuotiin kokeiluun jo aiemmassa päivityksessä. Bugeja on korjattu ja näkymää paranneltu – nyt esimerkiksi ratsastajan edelliset hevoset voi tarkistaa helposti Asiakasikkunasta. Lue lisää Päivän suunnittelusta.

• Paikalla-merkintää muutettu siten, että aina kun osallistujalle jaetaan hevonen, niin hänet merkitään myös paikalla olevaksi. Näin ainoastaan jos osallistuja ei saavu paikalle, tarvitsee paikalla-merkintää vaihtaa.

• Tagien myötä useisiin näkymiin, kuten tapahtumiin, asiakkaisiin ja tallikorttien asetuksiin on tehty muutoksia. Olemme päivittäneet kaikki ohjeemme vastaamaan näitä muutoksia. Lisäksi tukisivustollemme on avattu oma osio "Talleille", johon kerätään jatkossa lisää tukiartikkeleita opastamaan talleja Hopotin käytössä. Samasta osiosta löytyvät myös Hopotin markkinointimateriaalit sekä logot ja kuvat tallien käyttöön.