Päivitys 4.7.2020
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä päivityksessä tallien eniten kysymät toiminnot helpottamaan Hopotin käyttöä entisestään! 🤩

Uutuudet

Muokkaa maksusuunnitelmaa
Nyt voit helposti muokata maksusuunnitelman summia, eriä, eräpäiviä ja muita tietoja – ei siis enää laskujen poistamista ja alusta aloittamista. Voit muokata maksusuunnitelmaa joko tapahtumaikkunasta tai laskujen kautta napauttamalla haluamasi asiakkaan kohdalta 🔧-painikkeesta.

Siirrä asiakas toiseen tapahtumaan
Asiakkaan tuntipaikkaa pitää siirtää? Ei ongelmaa! Napauta 🔧-painiketta tapahtumaikkunasta haluamasi asiakkaan kohdalta ja pääset valitsemaan uuden tunnin, jolle asiakas siirretään. Samalla voit tarvittaessa muokata maksusuunnitelmaa ja muita tietoja.

Vaihda toinen asiakas tilalle
Jos esimerkiksi asiakkaan tunnit on varattu väärälle Hopoti-tilille, voit vain napauttaa 🔧-painiketta tapahtumaikkunasta haluamasi asiakkaan kohdalta ja pääset valitsemaan uuden asiakkaan, kenelle tunnit ja siihen mahdollisesti liittyvät laskut siirretään. Samalla voit tarvittaessa muokata maksusuunnitelmaa ja muita tietoja.

Kuittaa lasku maksetuksi
Maksoiko asiakas laskun esimerkiksi jollain liikuntaedulla eikä ollenkaan Hopotin kautta? Voit nyt merkitä laskun maksetuksi napauttamalla laskun kohdalta "Kuittaa maksetuksi", jolloin tunnit varautuvat onnistuneesti.

Parannuksia

Asiakkaan lisääminen tapahtumaan
Lisääminen on nyt selkeämpää, vaiheiden välillä voi liikkua edestakaisin ja maksutapojen valintoja on erityisesti paranneltu. Voit myös vähentää asiakkaan lahjakorttien saldoja maksuna tunnille lisäämisen yhteydessä.

Maksusuunnitelman luominen
Entistä selkeämpi maksusuunnitelmien luominen on nyt tallien käytössä kun lisäät asiakkaita tunneille tai muokkaat maksusuunnitelmia.

Muita muutoksia

Korjauksia Historiaan
Ilman varauksia ostettujen korttien tiedot löytyvät nyt Historiasta ja voit ladata näistä myös kuitteja. Lisäksi useita muita pienempiä korjauksia ja lisäyksiä esimerkiksi lahjakortteihin, jäsenyyksiin ja laskujen maksetuksi merkkaamiseen liittyen.

Ruotsin LOK-tuki IOL-integraatiolla
Ruotsalaiset yritysasiakkaamme voivat nyt nauttia täydestä LOK-tuesta, sillä Hopotista löytyy valmis IOL-integraatio.