Ratsastuspäiväkirja
Päivitetty yli viikko sitten

Plus-jäsenten käytössä on hyödyllinen ratsastuspäiväkirja, jota voi käyttää rajattomasti kaikkiin ratsastuksiin niin Hopoti-talleilla, muilla ratsastuskouluilla, vuokrahevosilla kuin omilla hevosillakin. Seuraa omaa kehittymistäsi ja jaa fiiliksiäsi ratsastuksista kavereillesi tai vaikka valmentajallesi!

Ratsastuspäiväkirjamerkintöihin saat talteen laajasti tietoa ratsastuksista kuten yleisarvion omasta suorituksesta, keston, matkan, askellajit, palautteen sekä omat tavoitteet. Voit myös yhdistää Hopotin Polar Flow -sovelluksen kanssa, jolloin voit viedä ratsastuspäiväkirjamerkinnät uudelle tasolle! Voit tehdä Polarin treenistä päiväkirjamerkinnän, jolloin saat talteen myös sykkeet, keston ja matkan automaattisesti Polar-laitteestasi.

Uusia päiväkirjamerkintöjä pääset lisäämään uutta merkintää ratsastetun Hopoti-varauksen tiedoista, etusivulta tai Oman kalenterin Lisää uusi -painikkeesta. Jos lisäät ratsastuspäiväkirjamerkinnän ratsastettuun Hopoti-varaukseen, saat tunnin tiedot automaattisesti täytettynä merkintään. Tunnin tiedoista haetaan tapahtuman tyyppi, alkamisaika, kesto sekä sinulle merkitty hevonen. Jos teet päiväkirjamerkinnän esimerkiksi valmennuksesta, voit täyttää nämä tiedot itse merkintään.

Perustietojen lisäksi pääset lisäämään tunnista yleisarvion sekä arvion omasta sekä hevosen suorituksesta. Näiden lisäksi voit lisätä merkintään kuljetun matkan, askellajit ja kuvan sekä kuvauksen mitä tunnilla on tehty, mitä palautetta opettaja kenties on antanut tunnin jälkeen ja mitä tavoitteita sinulla on ja kuinka voisit parantaa suoritustasi.

Jos haluat jakaa päiväkirjamerkintäsi kavereillesi, voit valita Tilin asetuksista kenelle jakamasi sisältö näkyy. Voit myös piilottaa päiväkirjamerkinnän tiedoista yksittäisen postauksen niin että se näkyy ainoastaan sinulle. Muiden jakamia päiväkirjamerkintöjä voi myös käydä tykkäämässä ja kommentoimassa!