Päivitys 15.6.2023
Päivitetty yli viikko sitten

✏️ Lisää tunteja toistuvaan tapahtumaan

Oletko koskaan tehnyt tapahtuman vain huomataksesi, että siinä on väärä määrä toistuvia tunteja? Ei huolta! Jatkossa voit helposti korjata tilanteen napauttamalla tapahtuman muokkauksen auki ja valitsemalla ৹৹৹ painikkeesta "Lisää tapahtumaan toistokertoja".

⛺ Leirien kopiointi ja muokkaaminen

Täydellinen lisäys alkavaan leirikesään – nyt voit muokata leirin ohjelmaa myös jälkikäteen sekä kopioida yksittäisiä leirejä uusien leirien pohjaksi. Uudet vaihtoehdot löydät alariviltä ja ৹৹৹ painikkeen kautta kun olet muokkaamassa leiriä.

🗑️ Parannettu tapahtumien poistaminen

Nyt voit valita poistettavat tunnit entistä tarkemmin ja pystyt päättämään saavatko asiakkaat korvauksen tallikortille vai eivät. Lisäksi kokeilemme valinnaista sähköpostien lähettämistä ensimmäistä kertaa. Voit siis valita lähetätkö asiakkaille viestiä muutoksesta vai et.

🎨 Uusittu tukikeskus

Tukikeskus on saanut uutta ilmettä ja samalla sisällön löydettävyyttä on parannettu. Artikkeleista löytyvät nyt sisällysluettelot ja aiheeseen liittyvät muut artikkelit. Seuraavaksi otamme työn alle kaikkien artikkelien sisältöjen päivittämisen.