Etusivu
Päivitetty yli viikko sitten

Ollessasi kirjautuneena, löydät Hopotin etusivulta kaiken sinulle tarpeellisen kätevästi samasta paikasta. Etusivulta voit tarkastella seuraavaa varausta, laskuja ja kortteja, arvioida menneitä tunteja, sekä nähdä viimeisimmät saavutuksesi. Mobiililaitteilla nämä tulevat heti ensimmäiseksi kuvakarusellin alle, tietokoneella löydät nämä sivun oikeasta laidasta.

Feed

Omien tietojen lisäksi näet etusivulla myös feedin jossa näet uusimmat postaukset suosikkitalliesi sekä -hevosten sivuilta sekä yksityisyysasetusten perusteella kavereiden postauksia sekä päiväkirjamerkintöjä. Feedissä näkyy myös Hopotin julkaisemia postauksia, jotka saattavat olla vinkkejä Hopotin käyttöön tai uusia talleja jotka ovat liittyneet hiljattain Hopotiin.

Voit päättää mitä feedissä näkyy ”Kotinäkymän asetukset” kohdasta. Löydät tämän tietokoneella etusivun vasemmasta laidasta ja mobiililaitteilla Saavutusten jälkeen etusivulla.