Kaikki kokoelmat
Käyttäjät
📅 Varaukset
Varausten ja tallikorttien siirtäminen
Päivitetty yli viikko sitten

Perheen ja ystävien välillä voi siirtää varauksia ja tallikorttien saldoja jos talli on sallinut sen asetuksissaan.

Siirto ystävien välillä

1. Pyydä varauksen tai kortin vastaanottajalta linkki hänen Hopoti-profiiliin.

2. Lisää vastaanottaja ystäväksi napauttamalla nimen viereistä sydän-painiketta.

3. Siirrä varaus tai tallikortti vastaanottajalle, ohje alla.

Siirto perhe-tilien välillä

1. Perhe-tilien jäsenten ei tarvitse lisätä toisiaan erikseen ystäviksi, joten siirry vain varauksen tai tallikortin lähettäjän Hopoti-tilille.

2. Siirrä varaus tai tallikortti vastaanottajalle, ohje alla.

🗓️ Varausten siirtäminen

Omia varauksia voi tarkastella Kalenteri-sivulla. Talli voi valita voiko varauksia siirtää ystäville, perheelle vai ei kenellekään. Jos siirtäminen on sallittu ja peruutusaikaa on vielä jäljellä, näkyy varauksessa Siirrä varaus -painike.

Painiketta napauttamalla avautuu siirto-ikkuna, jossa voi valita varauksen vastaanottajan. Varaus on siirron jälkeen välittömästi vastaanottajan näkyvissä ja käytössä.

💳 Tallikorttien saldojen siirtäminen

Omia tallikortteja voi tarkastella Hopotin etusivulla Kortit-osiossa tai Kortit-ikkunassa, jonka voi avata oikean yläkulman päävalikosta. Voit napauttaa minkä tahansa korteista auki ja tarkastella kortin tietoja. Talli voi valita voiko saldoja siirtää ystäville, perheelle vai ei kenellekään. Jos siirtäminen on sallittu, näkyy avatulla tallikortilla Siirrä saldoa -painike ikkunan alaosassa.

Painiketta napauttamalla avautuu siirto-ikkuna, jossa voi valita saldon vastaanottajan ja paljonko kortilta halutaan saldoa siirtää.

Tallikortti on siirron jälkeen välittömästi vastaanottajan käytettävissä.