Perheen ja ystävien välillä voi siirtää varauksia ja tallikorttien saldoja jos talli on sallinut sen asetuksissaan.

Siirto ystävien välillä

1. Pyydä varauksen tai kortin vastaanottajalta linkki hänen Hopoti-profiiliin.

2. Lisää vastaanottaja ystäväksi napauttamalla nimen viereistä sydän-painiketta.

3. Siirrä varaus tai tallikortti vastaanottajalle, ohje alla.

Siirto perhe-tilien välillä

1. Perhe-tilien jäsenten ei tarvitse lisätä toisiaan erikseen ystäviksi, joten siirry vain varauksen tai tallikortin lähettäjän Hopoti-tilille.

2. Siirrä varaus tai tallikortti vastaanottajalle, ohje alla.

Varausten siirtäminen

Omia varauksia voi tarkastella Kalenteri-sivulla. Talli voi valita voiko varauksia siirtää ystäville, perheelle vai ei kenellekään. Jos siirtäminen on sallittu ja peruutusaikaa on vielä jäljellä, näkyy varauksessa Siirrä varaus -painike.

Painiketta napauttamalla avautuu siirto-ikkuna, jossa voi valita varauksen vastaanottajan. Varaus on siirron jälkeen välittömästi vastaanottajan näkyvissä ja käytössä.

Tallikorttien saldojen siirtäminen

Omia tallikortteja voi tarkastella oman kalenterin alta löytyvällä Tallikortit-sivulla. Talli voi valita voiko saldoja siirtää ystäville, perheelle vai ei kenellekään. Jos siirtäminen on sallittu, näkyy tallikortilla Siirrä saldoa -painike.

Painiketta napauttamalla avautuu siirto-ikkuna, jossa voi valita saldon vastaanottajan ja paljonko kortilta halutaan saldoa siirtää.

Tallikortti on siirron jälkeen välittömästi vastaanottajan käytettävissä.