Kaikki kokoelmat
Yritystilit
👥 Asiakkaat
Sähköpostien lähettäminen
Päivitetty yli viikko sitten

Asiakkaat saavat aina kaikista ostoista, laskuista, varauksista ja peruutuksista sähköpostia, olivat ne sitten heidän itsensä tai yrityksen tekemiä, mutta myös yritykset voivat lähettää sähköpostia erikseen asiakkaille Hopotin kautta.

Sähköpostia asiakkaille voi lähettää useammasta eri paikasta:

• Asiakkaat-sivulla usealle vastaanottajalle napauttamalla Lähetä viestejä -painiketta ja valitsemalla halutut vastaanottajat.

• Asiakasikkunasta yhdelle asiakkaalle napauttamalla Lähetä viesti.

• Tapahtumaa muokatessa kaikille tunnin asiakkaille napauttamalla Lähetä viesti kaikille tunnin asiakkaille.

• Hevosjaossa koko päivän asiakkaille napauttamalla työkalu-kuvakkeen alta löytyvää Lähetä viesti kaikille päivän asiakkaille.

• Hevosjaossa halutun tunnin asiakkaille napauttamalla tunnin kohdalta nuolivalikosta Lähetä viesti kaikille tunnin asiakkaille.

Sähköpostin vastaanottajat merkitään automaattisesti valinnan mukaan, viestin aihetta ja itse viestiä voi muokata ennen lähettämistä:

Viestien lähettäminen asiakkaiden sähköposteihin alkaa välittömästi napauttamalla Lähetä-painiketta. Odotathan että kaikki viestit on lähetetty ennen kuin suljet ikkunan. Perhe-tilien tapauksessa viesti lähetetään huoltajan sähköpostiin.

Viestit lähetetään no-reply@hopoti.com osoitteesta jokaiselle vastaanottajalle erikseen, eli toisia vastaanottajia ei viestistä voi nähdä. Viesteihin ei voi myöskään vastata – jos joku viestiin vastaa, tulee osoitteesta takaisin ilmoitus, että viesti ei ole siirtynyt kenellekään, eikä sitä lueta.

Huomioithan että toistaiseksi saa lähettää vain palvelua koskevia viestejä, eli ei esimerkiksi markkinointiviestejä. Ominaisuutta kehitetään saadun palautteen perusteella. Jatkokehityksessä olisi esimerkiksi tarkoitus että viestin vastausosoitteeksi tulee jokin tallin valitsema sähköpostiosoite.