Asiakkaat
Päivitetty yli viikko sitten

Asiakkaat-sivulla on listattuna kaikki yritystilin asiakkaat. Asiakkaina näkyvät kaikki ostoksia tehneet sekä suosikkitalliksi lisänneet.

Asiakkaat ovat listattuna allekkain, perustiedot-osiossa ovat heidän ilmoittama seura, varaukset, laskut ja tallikorttien saldo. Lisätiedot-osiossa näkyy asiakkaiden taitotaso, paino sekä pituus. Muistiinpanot-osiossa on merkittynä yrityksen asiakkaaseen merkitsemät huomiot sekä käyttäjän tallentamat huomiot yritykselle itsestään. Yhteystiedot-osiosta taas löytyvät sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä hätä-yhteystiedot.

Asiakkaita voidaan hakea ja otsikoita napauttamalla voi asiakkaita myös järjestää haluamaansa järjestykseen. Asiakkaita voi myös suodattaa asiakastyypeittäin ja ladata tietoja CSV-tiedostona.

Asiakkaan nimeä napauttamalla avautuu asiakasikkuna, jossa voi tarkastella kaikkia asiakkaaseen liitettyjä tietoja, tageja, varauksia, tallikortteja ja historiaa.

Osia tiedoista, kuten muistiinpanoja, varauksia, laskuja ja tallikortteja voi myös muokata ikkunasta valitsemalla kyseiset osiot. Asiakasikkunan saa avattua myös monissa muissa näkymissä, kuten Tapahtumat-sivulla ja Hevosjako -työkalussa.

Kaikki aktiiviset varaukset saa tarkasteltavaksi napauttamalla Varaukset – myös menneitä varauksia voidaan tarkastella, mutta ainoastaan tulevia varauksia voidaan peruuttaa näkymän avulla.

Asiakkaita voi myös piilottaa kokonaan asiakaslistalta napauttamalla asiakasikkunasta Piilota asiakas -painiketta. Ominaisuutta voi käyttää esimerkiksi duplikaatti-tunnusten tai lopettaneiden asiakkaiden piilottamiseen. Piilotetut asiakkaat eivät tule näkyville mikäli asiakkaita lisää tunnille käsin eikä piilotetuille asiakkaille lähde sähköpostia kun Asiakkaat-sivulta lähettää viestejä.

Lähetä viesti -painiketta napauttamalla voidaan asiakkaalle lähettää sähköpostia. Asiakkaat-sivulla löytyy myös Lähetä viestejä -painike, jota napauttamalla voidaan valita useampi vastaanottaja, joille voi lähettää saman sähköpostiviestin. Tagit-sivulta pystyy lähettämään eri tagiryhmille viestejä, jos esimerkiksi ei halua lähettää kaikille asiakkailleen viestejä vaan vaikkapa vakioasiakkaille ja nämä vakioasiakkaat on merkitty tagilla.

Yleensä on parempi antaa asiakkaiden itse liittyä Hopotiin ja pyytää heitä lisäämään suosikkitalliksi, jolloin sähköpostiosoitteet ja muut tiedot tulee täytettyä oikein ja asiakas tulee näkyviin yritykselle. Halutessaan yritystilille voi lisätä alustavia asiakkaita helposti Asiakkaat-sivun Lisää asiakas -painikkeella. Toiminto on tarkoitettu käytettäväksi käyttöönoton yhteydessä (nopeutetaan rekisteröitymisiä), uusien asiakkaiden liittyessä paikan päällä (kysytään asiakkaalta sähköpostia) sekä sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai voi käyttää Hopotia.