Tulostaminen
PĂ€ivitetty yli viikko sitten

Tulostaminen on kÀytössÀ Hevosjako-työkalun lisÀksi esimerkiksi Arkiston Raportit-osiossa. Alla on kerrottu tarkemmin pÀivÀnÀkymÀn tulostamisesta Hevosjako-työkalussa.

PÀivÀnÀkymÀn tulostaminen

Kun jokaiselle asiakkaalle on jaettu hevonen Hevosjako-nÀkymÀssÀ, voi listan tulostaa PDF-tiedostoksi tai vaikka paperille ja kiinnittÀÀ seinÀlle asiakkaiden luettavaksi. Tulostusikkunan saa avattua oikean ylÀkulman Tulosta-painikkeella, kuva tulostusikkunasta alla.
​

PĂ€ivĂ€-kentĂ€stĂ€ voi valita tulostettavan pĂ€ivĂ€n ja Tulostus-kentĂ€stĂ€ tulostetaanko oletuskalenterit vai jokin tietty kalenteri. Paperin koko voi olla A0–A5 vĂ€liltĂ€ ja Suunta pysty tai vaaka. Asettelu-pudotusvalikossa on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ seuraavat vaihtoehdot:
​

• Tuntien mukaan, jossa pĂ€ivĂ€n tunnit etenevĂ€t kronologisesti ylhÀÀltĂ€ alas ja vasemmalta oikealle. Jokaisesta tunnista esitetÀÀn yleistiedot sekĂ€ listaus osallistujista ja heille jaetuista hevosista.

• Hevosten mukaan, jossa jokainen hevonen on omalla rivillÀÀn ja vaakasuunnassa on kellonajat. Taulukon sisĂ€llĂ€ omilla paikoillaan nĂ€kyy ratsastajan sekĂ€ tunnin nimi.

• Opettajien mukaan, jossa jokaisella pĂ€ivĂ€n opettajalla on oma vaakasarakkeensa ja pĂ€ivĂ€n tunnit menevĂ€t riveittĂ€in. Taulukon sisĂ€llĂ€ jokaisesta tunnista esitetÀÀn omalla paikallaan yleistiedot sekĂ€ listaus osallistujista ja heille jaetuista hevosista.

Kannattaa kokeilla erilaisia paperikokoja ja asetteluja, jotta sopivat asetukset löytyvĂ€t. Jokainen tuloste on PDF-tiedosto, joka aukeaa uuteen vĂ€lilehteen klikkaamalla Avaa, latautuu omalle laitteelle valitsemalla Lataa ja avautuu uuteen vĂ€lilehteen samalla kĂ€ynnistĂ€en tulostuksen valitsemalla Tulosta. Jos jokin asettelu ei nĂ€ytĂ€ mahtuvan paperille, valitse isompi paperikoko – isomman paperikoon voi tarvittaessa esimerkiksi tulostaa usealle paperille tai skaalata mahtumaan yhdelle paperille.

Vastasiko tÀmÀ kysymykseesi?