Siirry pääsisältöön

Piilota tai poista asiakas

Piilota ratsastajat, jotka eivät enää käy tallillasi, palauta heidät myöhemmin, poista heidät tunneilta ja katso, mitä voi poistaa.

Piilota ratsastajat, jotka eivät enää käy tallillasi, tai vanha kaksoistili, niin asiakaslistasi pysyy siistinä. Kun piilotat asiakkaan, ratsastajan varaukset, laskut ja maksuhistoria säilyvät.

Piilota asiakas

  1. Valitse hallintavalikosta Asiakkaat.

  2. Avaa ratsastajan asiakasikkuna valitsemalla hänen nimensä.

  3. Valitse asiakasikkunan alareunasta Piilota asiakas.

Ratsastaja ei enää näy asiakaslistallasi eikä silloin, kun lisäät ratsastajia tunnille itse. Asiakkaat-sivulta lähettämäsi viestit eivät mene piilotetuille ratsastajille. Ratsastajan varaukset, laskut ja historia säilyvät ennallaan.

Asiakkaan piilottaminen muuttaa vain omia listojasi. Se ei poista ratsastajaa tunneilta, jotka hän on jo varannut, eikä hänen Hopoti-tiliään. Ratsastaja voi edelleen kirjautua sisään sekä varata ja ostaa Hopoti-sivullasi.


Etsi piilotetut asiakkaat

Piilotetut ratsastajat säilyvät Hopotissa. Näin saat heidät näkyviin asiakaslistallesi:

  1. Valitse hallintavalikosta Asiakkaat.

  2. Valitse välilehtien vierestä suodatin (suppilo).

  3. Rastita Piilotetut asiakkaat.

Piilotetut ratsastajat näkyvät nyt listalla, ja voit avata heidän asiakasikkunansa ja nähdä varaukset, laskut ja historian.

Asiakkaat-sivun välilehdet (Asiakkaat, Uudet asiakkaat, Jäsenet, Lahjakortit, Taitotaso vahvistamatta, Rekisteröitymislomake puuttuu) ja suppilopainikkeen alle avattu suodatinlista: Asiakas on tehnyt ostoksen, Asiakas on ratsastanut, Asiakas on lisännyt tallin suosikiksi, Tallin lisäämät asiakkaat, Perhetili-asiakkaat ja Alustavat asiakkaat on rastitettu, Piilotetut asiakkaat ei ole.

Palauta piilotettu asiakas näkyviin

Voit palauttaa piilotetun ratsastajan asiakaslistallesi milloin tahansa:

  1. Valitse hallintavalikosta Asiakkaat.

  2. Valitse välilehtien vierestä suodatin (suppilo) ja rastita Piilotetut asiakkaat.

  3. Avaa ratsastajan asiakasikkuna valitsemalla hänen nimensä.

  4. Valitse asiakasikkunan alareunasta Palauta piilotettu asiakas, siitä kohdasta, jossa Piilota asiakas oli.

Ratsastaja on taas asiakaslistallasi niin kuin muutkin asiakkaat.

Näissä tilanteissa tarvitaan muutama lisävaihe:

Jos ratsastajalla on tulevia varauksia

Piilotettu ratsastaja pysyy kaikilla varaamillaan tunneilla. Näin poistat ratsastajan tulevilta tunneilta:

  1. Avaa ratsastajan asiakasikkuna ja valitse Varaukset.

  2. Valitse tunti.

  3. Valitse Poista asiakas tunnilta.

Jos haluat poistaa ratsastajan kaikilta tunneilta kerralla, vaihda Varaukset-välilehdellä kuukausi-näkymään ja valitse Poista asiakas kaikilta tunneilta. Kun poistat ratsastajan, valitset, saako hän tunnista tallikortin saldoa. Jos haluat sen sijaan palauttaa rahat, katso ohje Palauta maksu. Lisää varausten muuttamisesta kerrotaan ohjeessa Hallinnoi tunnin osallistujia.

Jos ratsastajalla on kaksi tiliä

Hopoti ei pysty yhdistämään kahta tiliä. Siirrä varaukset tilille, jota ratsastaja käyttää, ja piilota sitten toinen tili. Vaiheet on kuvattu ohjeessa Lisää ratsastaja tai perhe itse.

Jos ratsastaja haluaa tilinsä poistettavaksi

Talli ei voi poistaa ratsastajan Hopoti-tiliä. Ratsastaja lähettää poistopyynnön itse, ja Hopoti poistaa tilin. Pyynnön voi lähettää:

  • omalta tililtään kohdasta Tilin asetukset > Tilitiedot > Poista tili tai

  • sähköpostilla osoitteeseen support@hopoti.com siitä sähköpostiosoitteesta, joka on tilillä.

Hopoti poistaa vain sen tilin, josta pyyntö tulee. Siksi pyyntöä ei voida hyväksyä, jos sen lähettää talli tai se tulee toiselta tililtä tai toisesta sähköpostiosoitteesta. Tilin poistaminen on lopullista: tulevat varaukset perutaan, käyttämättömät saldot ja passit menevät hukkaan, ja myös lapsitilit, joilla ei ole omia kirjautumistietoja, poistetaan. Ohjaa ratsastaja ohjeeseen Poista tilisi ja tietosi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?